Baywatch-ster de cel in na steekpartij

Voormalig kindster Jeremy Jackson moet 161 dagen naar de gevangenis voor het neersteken van een vrouw. De acteur sloot een akkoord met de rechtbank, waarin hij in ruil voor een kortere straf bekende en toezegde een agressietraining te volgen en zich te melden bij bijeenkomsten voor alcoholverslaafden.

Jeremy speelde in Baywatch Hobie, de zoon van David Hasselhoffs Mitch Buchannon. In het laatste seizoen van de serie over strandwachten in Los Angeles was hij niet meer te zien. In interviews bekende hij later dat zijn drugsverslaving hem had gedwongen de serie te verlaten. De acteur werd enkele keren opgepakt wegens drugsbezit en het opzetten van een drugslaboratorium en ondernam meerdere afkickpogingen.

In 2011 deed Jeremy mee aan Celebrity Rehab, een realityshow waarin sterren proberen af te kicken. Vier jaar later was hij opnieuw deelnemer aan een realityprogramma, deze keer de Britse versie van Celebrity Big Brother. Hij werd uit het programma verwijderd en kreeg een waarschuwing van de politie nadat hij de borsten van een andere deelnemer zonder haar toestemming blootstelde voor de camera.

De nu 36-jarige Jeremy werd in 2015 gearresteerd nadat hij was gevlucht van de plaats waar het steekincident plaatsvond. Volgens het slachtoffer probeerde hij de auto van haar vriend te stelen, en ontaardde haar poging daar een stokje voor te steken in een flinke ruzie. Tijdens de woordenwisseling stak Jeremy opeens op haar in, waarbij haar arm, rug en been werden geraakt.

Baywatch-ster de cel in na steekpartij
Baywatch-ster de cel in na steekpartij (Foto: BuzzE)