Spuiten op bikini's in Senran Kagura

De lente is in het land, de zon schijnt en langzamerhand verlangen we nu al naar de echt warme dagen. Dat gevoel heeft Marvelous Europe ook en daarom hebben ze vandaag aangekondigd dat Senran Kagura Peach Beach Splash in de zomer uit komt op PlayStation 4.

De Japanners zijn al een tijdje bezig met de watergevechten in deze rondborstigere versie van Splatoon. Senran Kagura Peach Beach Splash laat de meiden van de ninja-scholen zoals de Hanzo Academy het tegen elkaar opnemen in waterpistool-gevechten.

In singleplayer maak je je keuze uit meer dan dertig meiden om een team van vijf te maken. Voordat ze elkaar gaan nat spuiten geef je ze wapens, vaardigheden en attribuutkaarten. Deze kaarten zorgen voor wat strategie tijdens het spuiten. Ze geven bonussen zoals betere wapen-statistieken, unieke vaardigheden of op te roepen dieren. Er zijn meer dan 800 kaarten beschikbaar, waarvan je er per match maar zes skill-kaarten en drie pet-kaarten mag meenemen. Het online gaan uitvechten kan ook met team- en survivalmodi.

Onderstaande video laat de DLC met meiden van Dead Or Alive van uitgever Koei Tecmo zien, een samenwerking waarvan we nog niet weten of deze ook in Europa beschikbaar komt.