Injecties met krachten in Prey

Bethesda is druk bezig met het naar buiten gooien van trailers van hun aankomende game Prey. In 24 uur tijd hebben ze er weer twee uitgepoept: 'Playing with Powers' en 'Neuromod Division'. De game verschijnt op 5 mei voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

In Prey zul je meer dan alleen je verstand nodig hebben om de Typhon-aliens, die dreigen de mensheid te vernietigen, tegen te gaan. Maar waarom stoppen bij de wapens en gadgets die je aan boord van de Talos I zal vinden? Morgan Yu, de hoofdrolspeler, heeft ook de optie om een breed scala van menselijke en buitenaardse krachten te 'installeren'. Enkele voorbeelden hiervan zie je in deze video:

Daarnaast krijg je een blik op hoe dit systeem precies werkt. In onderstaande trailer zie je de nieuwste aanpassingen van het laatste model van de Neural Modifier (of Neuromod afgekort). Voor mensen met een naaldfobie extra fijn: het schiet 'kleinere insertiepunten' van de naalden in je oog. De echte innovatie bevindt zich in wat het apparaat met je kan doen: je neurale circuits op verschillende punten drastisch verbeteren. Dit betekent niet dat je menselijke krachten beter worden, zoals het verbeteren van je kracht, snelheid, het hacken van computer en meer, maar ook het leren van unieke vaardigheden die overgenomen zijn van de vijandige Typhon aliens aan boord van Talos I. Gewapend met deze attributen zul jij de alien invasie moeten stoppen en de mensheid moeren redden van haar ondergang.: