Ali B vindt Waylon beste coach van The Voice

Ali B is erg in zijn nopjes met zijn nieuwe collega's Guus Meeuwis en Waylon bij talentenjacht The Voice of Holland. De rapper is vooral onder de indruk van Waylon, bekent hij in de radioshow Goeiemorgen Lex op 100% NL.

"Waylon zit in die stoel alsof hij er al jaren zit. Hij kan erg goed kritiek geven maar ook ontvangen en daarnaast ook grappen van mij incasseren. Ik vind het echt misschien wel de beste coach uit The Voice tot nu toe. Erg verrassend", aldus Ali.

Hij noemt Meeuwis 'vooral heel gezellig'. "Guus is erg lief en aandoenlijk, hij probeert er af en toe a la Marco Borsato een tegeltjeswijsheid uit te gooien, maar dan klinkt 'ie als een kind van mij en Miss Montreal van vier jaar. Inhoudelijk is hij echt een goeie coach en sowieso de meest succesvolle artiest van ons allemaal."

De auditierondes voor het zangerprogramma zitten er inmiddels op en Ali denkt al zeker te weten dit jaar de winnaar in huis te hebben. "Het is een man, hij zingt End Of The Road en ja je hebt dat soms gewoon bij een auditie. Deze is een beetje als de auditie van Ben Saunders en Julia van der Toorn, je weet het meteen."

Ali B vindt Waylon beste coach van The Voice
Ali B vindt Waylon beste coach van The Voice (Foto: BuzzE)