Donald Trump huurt deelnemer realityshow in

De Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump heeft een deelnemer van zijn realityshow The Apprentice ingehuurd voor zijn politieke campagne. Omarosa Manigault wordt de directeur van het programma dat meer contact met Afro-Amerikaanse kiezers moet leggen.

De 42-jarige deed in 2004 mee met het programma en keerde in 2013 terug voor de sterreneditie van de show. Daarin gingen kandidaten een afvalrace aan waarvan de winnaar een baan kreeg binnen het concern van Trump. Omarosa was een impopulaire kandidaat en eindigde zelfs op een lijst met 'de naarste tv-slechteriken aller tijden' van TV Guide. Naast The Apprentice was ze te zien in verschillende andere realityseries, zoals Fear Factor en Surreal Life.

Omarosa had een relatie met acteur Michael Clarke Duncan, bekend uit The Green Mile, toen hij overleed in 2012. Ze spande een rechtszaak aan tegen LaToya Jackson, toen die tijdens Celebrity Apprentice insinueerde dat Omarosa achter de dood van Michael zat. Uiteindelijk liet ze die zaak vallen.

Donald Trump huurt deelnemer realityshow in
Donald Trump huurt deelnemer realityshow in (Foto: BuzzE)