AZ ontving nog geen bod van Tottenham op Janssen

Vincent Janssen voert een oriënterend gesprek met Tottenham Hotspur. De Spurs hebben zich officieel gemeld bij AZ voor de 21-jarige spits. "Een bod hebben wij nog niet ontvangen", zegt directeur voetbalzaken Max Huiberts in gesprek met Voetbal International.

Huiberts meldt dat de onderhandelingen zich nog in een vroeg stadium bevinden. Tottenham meldde bij AZ dat de club een eerste gesprek voert met de Nederlands international. Het contract van Janssen bij AZ loopt door tot medio 2019. Eerder verschenen in de media berichten dat Janssen vijftien miljoen euro zou moeten kosten. Maar van een afgesproken transfersom is volgens Huiberts geen sprake.

Janssen werd afgelopen seizoen topscorer van de Eredivisie en was vorige week namens het Nederlands elftal nog trefzeker tegen Polen en Oostenrijk, waardoor zijn transfersom alleen maar is opgelopen. "Aan de ene kant is dat goed nieuws, maar aan de andere kant wekt hij met die goals ook meer interesse van andere clubs. En wij houden Vincent natuurlijk ook graag bij AZ volgend seizoen", aldus Huiberts.