Denk-Turk Kuzu wordt bedreigd en eist beveiliging

Tweede Kamer-lid Tunahan Kuzu, de handlanger van Erdogan, eist beveiliging. De partijleider van de kansloze beweging DENK wordt namelijk bedreigd via social media, en dat is de schuld van de VVD en de media. Dat laat hij in een persbericht weten.

In het persbericht zegt de afsplitsturk dat ''de hetze vanuit een groot deel van de mainstream media en collega-politici, waaronder VVD-er Ockje Tellegen, een sfeer creëren waarin men niet meer zichzelf mag zijn. Zodra je het geluid laat horen van de mensen die zich onvoldoende vertegenwoordigd voelen, word je aangevallen door de gevestigde orde''. In het interview van de Telegraaf met Ockje Tellegen wordt gewaarschuwd dat de Commissie Stiekem beter gescreend moet worden, vanwege de lange arm van Ankara.

Die andere Denk-Turk Selçuk Öztürk vergelijkt Kuzu met Pim Fortuyn, die volgens hem ook onterecht werd weggezet als gevaarlijk. ''Wij zullen ons niet laten weerhouden om Nederland een plek te maken waar iedereen zich thuis kan voelen. Voor rechtvaardigheid, gelijkwaardigheid, solidariteit en de bestrijding van de dubbele maat!''