FOK! Wat een weer: overdag zon, 's avonds kans op een bui

De dag begint met redelijk wat zon, later op de dag drijft er vanuit het westen bewolking het land in. In de avond kan het gaan regenen. Het wordt circa 17 graden in het binnenland, aan de kust en Waddenzee iets koeler. De wind komt uit het zuid tot zuidwesten en is matig van kracht. Boven zee en het IJsselmeer iets krachtiger. 

Zon op 06:07
Zon onder 21:07
Zonkracht

 5 / 2 

Twee foto's om de week mee te beginnen. Een van een prachtige zonsondergang in Alkmaar, en eentje in Wittem van een regenbui boven een boerderij. Ontzettend mooie foto's weer!

De ondergaande zon levert altijd een mooi schouwspel op in Alkmaar (Foto: Papabear)
De ondergaande zon levert altijd een mooi schouwspel op in Alkmaar (Foto: Papabear)Luuntje zag een bui hangen boven een boerderij in Wittem (Foto: Luuntje)
Luuntje zag een bui hangen boven een boerderij in Wittem (Foto: Luuntje)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

 Wikiweetjes van vandaag
 1886 De stoom-, brood- en beschuitfabriek De Ruijter werd geopend door Ericus Gerhardus Verkade
 1945 In Berlijn gaf het Duitse garnizoen zich over, en ook de Duitse troepen in Italië gaven de strijd op, wat het einde betekende van de Italiaanse Sociale Republiek
 1986 De wolk met radioactieve stoffen die vrijkwam bij de ramp in Tsjernobyl op 26 april, bereikte Nederland en Belgie
 1989 Het kabinet Lubbers II kwam ten val. 
 2011 Osama Bin Laden werd in zijn hoofd geschoten door Amerikaanse militairen 


Over de dood van Osama