Chaos Warriors laten zich in Total War: Warhammer zien

SEGA heeft een trailer van Total War: Warhammer online gezet waarin de Chaos Warriors worden getoond. Dit ras wordt als DLC aangeboden en is nu als preorderbonus te krijgen.

Er zijn diverse Chaos-eenheden, van infanterietroepen tot de Chaos Marauders en Warriors, tot nog sterkere monsters als de Chaos Giant en het brute Hellcannon. Dit kanon vervormt zielen tot geheimzinnige, vleesverschroeiende energiestralen en schiet deze naar de vijand. Deze landoorlog wordt vergezeld door commentaar van de ontwikkelaars en toont hoe Chaos strijdt tegen de Empire op de ijzige vlakten van Norsca, waarbij ook magie uit de Lore of Light en Lore of Fire wordt gebruikt.

Spelers kunnen desgewenst dit soort gevechten ook nabootsen in het Custom Battle-menu van Total War: Warhammer, ongeacht of ze in bezit zijn van het Chaos Warriors Race Pack.

Total War: Warhammer is een fantasy-strategygame en combineert een turn-based veroveringscampagne en empire-building met explosieve, massale, realtime gevechten, allemaal in het universum van Warhammer Fantasy Battles. Het spel is verkrijgbaar vanaf 24 mei 2016 op pc. Het Chaos Warriors Race Pack krijg je er nu als pre-orderbonus bij.