Ars: "Spelers GAE verontschuldigden zich"

Sjoerd Ars speelde in zijn loopbaan als profvoetballer vele wedstrijden, maar zo krankzinnig als vrijdagavond had hij ze nog niet eerder meegemaakt. Door een afgekeurd doelpunt, wat zeer onterecht was, liep NAC Breda de periodetitel tegen Go Ahead Eagles in de Jupiler League mis.

"Ik kan er nog steeds niet bij dat we met 0-1 van het veld zijn gestapt", liet Ars aan De Telegraaf weten. "Go Ahead had echt niet mogen klagen als het 6-0 in ons voordeel was geworden, en dat beseften de spelers ook. Na afloop kwamen ze stuk voor stuk naar ons toe. Ze verontschuldigden zich bijna voor de gestolen overwinning."

NAC Breda probeerde zich vanochtend nog enigszins te troosten door de beelden van het duel tegen de Eagles terug te kijken. Uit het veldspel kon de ploeg in elk geval nog een beetje positiviteit halen. "Als we iedere week zo voetballen, dan komt het uiteindelijk alsnog wel goed", hoopt Ars. "Voor de rest is het uithuilen en proberen om vrijdag bij Almere City wel een goed resultaat neer te zetten. Dan kunnen we onszelf in de winterstop weer even opladen."

Bekijk de samenvatting van het duel nog eens terug.