AC Milan simpel langs Perugia in Coppa Italia

AC Milan heeft Perugia (Serie B) verslagen in de Coppa Italia. Onder meer een nieuweling was belangrijk voor de Italiaanse topclub. Onder trainer Senisa Mihajlovic werkt AC Milan toe naar een terugkeer aan de Europese top. Onder meer Luiz Adriano werd deze zomer naar Italië gehaald. De spits toonde zijn waarde in de wedstrijd tegen Perugia met een vroeg doelpunt. Het werd 2-0.

Keisuke Honda opende in de tiende minuut al de score voor Milan. De Japanner werd op het doel afgestuurd door Adriano, die Honda vrij voor de keeper zette. Oog in oog faalde Honda niet. Hij bleef rustig en maakte de 1-0. Adriano werd even later bediend door een andere nieuwkomer bij Milan. Carlos Bacca leverde de assist voor de 2-0 van de Braziliaan. die zijn directe tegenstander aftroefde en de score zonder moeite verdubbelde.

Vlak voor tijd haalde Mihajlovic Adriano naar de kant voor Alessio Cerci. Milan nam het heft helemaal in handen en liet Perugia kansloos. Voor de oefenmeester dan ook een teken dat zijn ploeg op de goede weg is.