Rainbow Six Siege krijgt operators en een speciale editie

Ubisoft heeft meer informatie vrijgegeven over Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Het spel bevat een nieuw 'operator'-systeem. Operators zijn specialisten uit 's werelds beste Special Forces-eenheden. Elke operator heeft zijn eigen unieke specialiteit dat een nieuw tactisch element toevoegt aan de Siege-ervaring en het maken van een team van verschillende operators aanmoedigt.

Vanavond streamt Ubisoft via Twitch zo rond acht uur. Hierin krijgen we meer informatie over het nieuwe operator-systeem en zien we de game ook in actie. De stream is te volgen op www.twitch.tv/ubisoft. 

Ubisoft heeft ook een Collector’s Edition voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege aangekondigd. Deze 'Art of Siege Edition' bevat de volledige game, een collector’s box, een Gold Skins pack voor alle in-game wapens en een exclusieve gids van 120 pagina's met tips. Deze guide bevat elk belangrijk element van de game en uitgebreide informatie over alle Counter Terrorist Units, operators, wapens en maps, compleet met alle details en statistieken. De inhoud is gemaakt in overleg met de ontwikkelaars en met feedback van spelers.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege komt dit jaar uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc.