De Vrij en Braafheid winnen opnieuw met Lazio

Stefan de Vrij en Edson Braafheid hebben met Lazio Roma de tweede zege op rij geboekt. De twee Nederlandse verdedigers speelden in de 3-2 thuiszege op Sassuolo de gehele wedstrijd mee. Beide teams eindigden het duel met tien man. Na vijftig minuten kreeg Lazio-verdediger Lorik Cana zijn tweede gele kaart. Tien minuten volgde hetzelfde lot voor Federico Peluso.

Lazio leidde bij rust met 3-1 door treffers van Stefano Mauri, Filip Djordjevic en Antonio Candreva. Sassuolo scoorde bij 2-0 tegen via Domenico Berardi. Het talent vond in de tweede helft nogmaals het net, maar verder kwamen de bezoekers niet.

Udinese verzuimde om koplopers Juventus en AS Roma op de ranglijst te achterhalen. Het kwam thuis niet verder dan 1-1 tegen Cesena, dat in de 92e minuut langszij kwam via een benutte strafschop van Emmanuel Cascione. Udinese volgt op twee punten van de twee koplopers.