Yolanthe Sneijder-Cabau mist Wesley op verjaardag

Yolanthe Sneijder-Cabau baalt dat ze haar man Wesley niet in levenden lijve kan zien op zijn verjaardag. De voetballer, die in Brazilië is met het Nederlands elftal, mag maandag dertig kaarsjes uitblazen.

"Het is natuurlijk heel jammer, want hij is 30 geworden vandaag", zei Sneijder-Cabau bij de première van de film Stuk! voor de camera van Novum Nieuws. Het echtpaar vierde nog een klein feestje voor de voetballer naar Brazilië vertrok. "Ik heb een verrassingslunch voor hem georganiseerd en ik heb wat cadeautjes in z'n koffer verstopt, dus hij voelde zich vandaag wel lekker jarig", aldus de 29-jarige Sneijder-Cabau.

Een paar jaar geleden regelde Sneijder een optreden van zangeres Kelly Rowland voor zijn vrouw, maar volgens haar gaat het er niet om elkaar steeds te overtreffen. "Het gaat erom de ander een bijzonder gevoel te geven op de dag dat je geboren bent", legt de brunette uit. "Wij vinden verjaardagen heel leuk. Het maakt niet uit hoe oud je wordt, het moet gewoon gevierd worden en dat mag klein of het mag groot."