Kane kapt ermee

Wellicht het beste nieuws van de dag komt uit Den Haag. Kane heeft namelijk aangekondigd ermee te kappen. Maar juich maar niet te vroeg: de band last slechts een sabbatical in.

"Wij willen jullie laten weten dat we hebben besloten om in 2014 een pauze te gaan inlassen om even een tijdje wat andere dingen te doen, waar we anders voor het 15e jaar weer niet aan toe toekomen", zo schrijft Dinand op de website van de rockers.

Dus nee helaas, de band gaat niet uit elkaar. Ze willen slechts de tijd nemen om zich bezig te houden met andere dingen en of dit hun muziek kan verbeteren. Blijkbaar is de zanger met de nasale stem zelf ook van mening dat hun muziek voor verbetering vatbaar is.

"Dat betekent dat, de in het begin van de zomer aangekondigde ‘Come Together’ clubshows, nu dus voorlopig de laatste shows voor een tijdje zijn. We eindigen de tour op 12 en 13 december in Paradiso, Amsterdam. De plek waar we zoveel gespeeld hebben. Leuk, een intieme club tour, fijn om zo samen met alle fans dit mooie jaar af te kunnen sluiten."

Hieronder hadden we graag een videoclip van Kane geplakt ter ondersteuning. Maar dit mag niet meer van BREIN. Voor eenmaal zijn we Tim Kuik heel erg dankbaar...