Harrison Ford terug als Han Solo

Harrison Ford zal weer gestalte gaan geven aan de rol van Han Solo in de aankomende Star Wars: Episode VII. En miljoenen nerds over de hele wereld schreeuwden collectief van geluk. Ford stond volgens eerdere berichten al open voor een terugkeer sinds Disney de franchise heeft overgenomen van Lucasfilms.

Opmerkelijk is de snelle bevestiging van een van 's werelds grootste antihelden wel te noemen. Acteur Harrison Ford heeft in zijn imposante loopbaan altijd de nodige moeite gedaan om niet meer geassocieerd te worden met de ruimtesaga. Maar nu is de geliefde brompot dus weer terug om kont te schoppen.

De boekhouders bij Disney zullen ongetwijfeld nog het hardst hebben gejuicht bij dit nieuws. Een van de meer gegronde geruchten was een origin-story van het karakter Han Solo in de aparte, stand-alone films die ook voor de nabije toekomst zijn gepland. En wat werkt beter in zo'n geval dan de sluwe smokkelaar weer even goed onder de aandacht te brengen in de nieuwe trilogie. Zo kan ook de nieuwe generatie fans van hem gaan houden. Hoewel ze dat hoogstwaarschijnlijk al doen, en dat weet Ford.

Star Wars A New Hope