FOK! wat een weer...Zon en wat regen.

Goedemorgen! Vandaag is het wat rustiger weer dan gisteren, maar niet overal droog. In het noorden van het land zal de bewolking overheersen en valt er af en toe regen. Elders in het land is het overwegend droog en zal de zon af en toe schijnen. De meeste zon vinden we in het zuiden van het land.

Helemaal helder is het vanmiddag niet, want er trekt vrij veel hoge bewolking over. De temperatuur is vanmiddag vergelijkbaar met gisteren en loopt op naar ongeveer 16 graden. De wind komt uit het zuidwesten en is minder sterk dan gisteren. Misschien dat hij langs de kust nog net kracht 5 haalt. Morgen lijkt de kans op buien weer een stuk groter te worden. Voor de dagen daarna wisselen de weerkaarten nogal en dat maakt het lastig om verder vooruit te kijken.

Zware buien vielen er gisteren vooral in Zuid-Holland. In Leiden was er in het begin van de middag al 36 mm gevallen. De buien trokken later verder landinwaarts en waren ook daar soms behoorlijk actief. Onweer en hagel kwam daar ook bij voor.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

BuiYvonne was aan het werk en zag deze dreigende bui naderen.