Froger wil Gordon uit Toppers

De Telegraaf meldt vandaag dat Gordon goedschiks of kwaadschiks uit de Toppers moet. Uitspattingen van de zanger in Moskou zouden de laatste druppel zijn geweest voor René Froger.

De krant vernam van bronnen "dicht bij het vuur" dat Froger, de bedenker van de Toppers, het concept van de groep wil beschermen. "Daar past Gordon niet meer in." Een cruise die de zangers binnenkort met de TROS zouden doen is hierdoor al afgeblazen.

Ondertussen wordt er druk onderhandeld door de managers van de drie artiesten.  Gordon zou niet staan te springen om de groep uit eigen beweging te verlaten en vindt bovendien dat hij bezig is met een ommezwaai in zijn leven. "De tijd van feest vieren ligt een beetje achter me".

René Froger vindt Gordon volgens de Telegraaf als mens sympathiek, maar wil zijn zakelijke belangen verdedigen: "Het is een verzameling van dingen. De hotelmanager van het Radisson Sas-hotel in Moskou die heeft geklaagd omdat Gordon tot diep in de nacht stampij maakte in de gangen van het hotel en in zijn hotelkamer een wel heel bont gezelschap ontving."


Froger wil Gordon uit Toppers  (foto: DAG)