Opnieuw recordbedrag voor Serious Request

Radio 3FM heeft tot nu toe 327.709 euro opgehaald met Serious Request. Dat is opnieuw een record, want vorig jaar rond deze tijd stond er 248.982 euro op de teller. En dat was toen een record. De dj's Coen Swijnenberg, Giel Beelen en Paul Rabbering zitten in het Glazen Huis in Breda om geld in te zamelen voor vluchtelingen wereldwijd.

Het weer is niet best, maar toch is het druk op de Grote Markt in Breda waar het huis staat. "Ik kan en heb echt uren aan de brievenbus tafel gezeten", zegt Giel Beelen. "Gewoon om te genieten van al die verschillende mensen. Ik denk dat ik net zo vaak m'n duim heb opgestoken als Gerard handen heeft gegeven. Breda is echt top! Vanaf het begin het einde. Nou komen die hartverwarmende reacties natuurlijk uiteindelijk uit het hele land maar het valt me op dat hier op de grote markt altijd wel iemand staat met een glimlach."

FOK! doet dit jaar overigens ook mee met de actie. Zo kun je crewleden opdrachten geven, een speciaal kleurtje krijgen op het FOK!forum of FOK!ker van de maand worden. Uiteraard tegen betaling. Hier lees je er meer over .