Mogelijk aangifte tegen Deckers

Icoon ShowbizzRoddel- en achterklapjournalist Guido den Aantrekker die gisteren zeer ernstig gewond raakte doordat Daphne Deckers een champagne glas per ongeluk stuk stootte op zijn kin, gaat mogelijk aangifte doen. De verslaggever van Story raakte door het incident licht gewond aan zijn kin en moest op een EHBO-post een fikse snee laten hechten.

De werkgever van Den Aantrekker heeft zijn juristen de opdracht gegeven te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een aanklacht, zo meldt RTL Nieuws. Als de Story-advocaten adviseren dat Deckers te ver is gegaan, dan overweegt Den Aantrekker naar de politie te stappen. De roddeljournalist beweert echter dat juridische stappen niet zijn eerste prioriteit zijn.

Daphne Deckers zegt dat ze alleen een glas champagne, dat Den Aantrekker vast hield, over zijn shirt wilde uitgieten. Dit naar aanleiding van een voor Deckers en haar gezin onaangenaam artikel dat onlangs in Story was verschenen. Maar net toen Deckers het glas wilde leegkiepen, nam Den Aantrekker een slok waardoor het glas brak en hij gewond raakte.

Den Aantrekker zegt dat Deckers kwaad is over een verhaal dat hij schreef naar aanleiding van een interview met haar ex Maurice van Zeist. ''Dat was geen leuk verhaal, maar haar ex deed openhartig zijn verhaal omdat hij door Daphne al jarenlang wordt uitgemaakt voor oplichter. Als ze daar van baalt, krop dat dan niet op maar bel me even.'' De Story-journalist vindt het verder merkwaardig dat een vrouw die boeken over opvoeden schrijft, zich zo laat kennen.