Rebecca Loos betrapt tijdens seks in het vliegtuig

Icoon ShowbizzHet begint erop te lijken dat er een nieuwe trend is ontstaan op het gebied van het lichaamssappen uitwisselen in een vliegtuig. Ook Rebecca Loos, beroemd om haar slippertje met de Britse voetballer David Beckham, zat er blijkbaar totaal niet mee dat zij en haar nieuwe vlam het onderwerp waren van de ergernis van veel medepassagiers.

Rebecca Loos en haar vriend, een 38-jarige rugbyspeler, zaten kennelijk zo vol met hormonen dat wachten totdat ze op de plaats van bestemming waren er niet meer in zat. Vol overgave begonnen ze tijdens een vlucht van Londen naar Los Angeles aan het werken naar een ontlading van hun seksuele spanningen.

"Rebecca klom in het bed van haar vriend en ging op hem liggen. Ze begonnen te zoenen en opeens verdween ze onder de deken", aldus een geërgerde medepassagier. Toen ze tijdens het spel de 38-jarige vriend even een kus wilde geven viel de deken van hen af en konden de medepassagiers alle verrichtingen volgen. De medepassagiers vonden het welletjes en dienden een klacht in tegen het stel, waarna het cabinepersoneel hen vriendelijk verzocht te stoppen met deze handelingen.

De woordvoerder van de rugbyspeler gaf toe dat het stel werd betrapt terwijl ze 'iets deden' "Matthew heeft zijn verontschuldigingen aangeboden aan de bemanning en Rebecca is teruggegaan naar haar eigen bed. Ik snap niet zo goed waar alle heisa nu om te doen is."

Met dank aan ronaldiz voor de submit.