Een stoute vibrator

Heb jij de kerstboom al staan, Teutje? De onze staat sinds gisteren.’ Ellie Poepjes keek opzij naar de vrouw die met een grote kap op zat te wachten tot de kapster verder met haar permanent zou gaan. ‘Natuurlijk, Ellie. Hij staat al vanaf Sinterklaas. Ik ben altijd blij dat ik nog iets overeind kan krijgen bij ons in huis.’ De dames moesten lachen. ‘Is het dan zo erg met die man van je?’, zei Ellie terwijl ze even aan haar eigen kap voelde of hij nog recht zat. ‘Het is verschrikkelijk, mens. Hij is hele avonden in de weer met zijn postzegels. Zelfs een grote hoeveelheid Viagra helpt niet meer. De vulkaan is definitief gedoofd, denk ik. De enige momenten dat hij nog een beetje geil uit zijn ogen kijkt is als Jojanneke bij EenVandaag is, maar er komen geen bobbels in zijn broek en na afloop gaat hij gewoon weer naar boven om aan oude dode koninginnen te likken. Het is gewoon letterlijk een dooie lul aan het worden.’ Ellie moest er weer om lachen. ‘Hij is dus eigenlijk een zombie met necrofiele neigingen.’ De dames kwamen bijna niet meer bij van het lachen.

Nadat ze beide hun make over hadden gehad, gingen ze nog even een wijntje pakken bij het café in het winkelcentrum waar ook de kapper was. Natuurlijk waren ze nog niet uitgepraat over hun seksleven. ‘Weet je, Teutje, wij zijn naakt ook niet meer zo aantrekkelijk als vroeger. Dan is het logisch dat je wat hulpmiddelen moet gebruiken om hem weer in the mood te krijgen. Mijn Karel is ook niet meer geil te krijgen alleen door een beetje met mijn tieten te schudden voor zijn gezicht of naakt voor hem te gaan staan en sexy met mijn heupen te draaien. Dan vraagt hij altijd of ik Nederland in Beweging heb gemist. Op onze leeftijd hebben mannen een extra stimulans nodig. Dan kom je er niet met Jojanneke bij EenVandaag. Luister, een vriendin van me heeft pas een duo vibrator gekocht. Dat is een vibrator met een computer erin en die is verbonden met je smartphone via Bluetooth. Daarmee kun je op afstand je partner of een minnaar je speeltje laten bedienen Als je geen zin hebt om moe te worden dan kun je de partner vragen om vanuit een andere kamer, of zelfs als hij op vakantie is, dat ding naar je g-spot te sturen voor een trilbeurt. Lekker makkelijk.’ Teutje zat met open mond te luisteren. ‘De techniek staat toch maar voor niets, zeg. Vanuit een vakantieadres een vrouw tot een hoogtepunt brengen. Het is toch wat! Maar bij Aloysius gaat dat niet zomaar lukken, hoor. De laatste keer dat ik hem vroeg om eens even op zoek te gaan naar mijn g-spot liep hij naar de koelkast. Toch is het wel een goed plan om zo’n ding aan te schaffen, lijkt me. Dan kan hij me verwennen zonder dat hij zelf een uur bezig hoeft te zijn om de kleine Aloysius volwassen te laten worden’

Aloysius kwam moe van zijn werk thuis. Nadat hij zijn jas op de kapstok had gehangen, liep hij meteen door naar de open keuken, pakte een biertje uit de koelkast en plofte daarmee op de bank in de kamer. Hij was geestelijk moe, want hij had de hele middag moeten vergaderen over een nieuwe indeling van de afdeling. Nu kon hij echter even lekker ontspannen en na het eten wachtte de postzegelclub en dan kon hij zijn hoofd weer lekker leeg maken. Hij keek om zich heen en vroeg zich af waar Teutje was. Normaal was ze al in de open keuken met het eten bezig, maar er was daar niemand. Misschien was ze boven. Hij hees zich moeizaam overeind en sjokte naar de trap. Eenmaal boven hoorde hij gekreun vanuit de slaapkamer. Zou er iets aan de hand zijn met zijn vrouw? Was ze misschien gevallen en had ergens pijn? Snel opende hij de deur van de slaapkamer en zag meteen dat Teutje op bed lag te kronkelen en dat was niet van de pijn. Zijn vrouw was wel iets aan het klaarmaken, maar dat was beslist geen boerenkool en al helemaal geen worst. Teutje had zichzelf een cadeautje gegeven en was dat nu aan het uitproberen.

Nu Aloysius toch al gezien had wat Teutje had gekocht, had ze hem maar alles uitgelegd. Ze had een We-vibe 4 plus aangeschaft nadat ze het verhaal van Ellie had gehoord bij de kapper. De We-vibe was voor hen samen. Aloysius kon er dus ook van profiteren. Het scheen een zeer populair speeltje te zijn voor allebei de partners.  Oprah Winfrey had hem zelfs aanbevolen, dus dan moest hij wel goed zijn. Het effect van het ding was voor beide partijen gunstig. De heer kon zijn jongeheer gewoon zijn gang laten gaan terwijl de We-vibe zich met de dame bezig hield op een belangrijk plekje. Zo kon je beide tegelijkertijd het vuurwerk afsteken als je het een beetje handig aanpakte. En als je eens niet bij elkaar was, dan kon je elkaar toch nog verwennen via de smartphone. Aloysius zag er niets in. ‘Ik heb al moeite met de afstandsbediening van de telvisie, dus laat staan met zoiets. Dan moet ik op dat kleine schermpje kijken en hem zo de tunnel in sturen. Stel dat er net gebeld wordt en ik schrik. Dan kan het zijn dat hij veel te snel de tunnel in schiet en voor je het weet zit hij in je buik. Nee, dat is niets voor mij, Teutje.’  Maar Teutje liet zich niet ontmoedigen. ‘Kom op, Aloysius. Natuurlijk kun je het wel. Op de kermis was je ook altijd zo handig met die grijparmen. En bovendien komt het goed uit, want je weet dat ik binnenkort een weekendje met Ellie naar Rome ga. Dan kunnen we het toch eens proberen?’ Aloysius wist dat hij aan de bak zou moeten. Teutje’s wil was nou eenmaal wet.

Teutje en Ellie zaten te genieten van een wijntje in de bar van het hotel in Rome. Ze hadden heel wat gezien die dag. Ze waren bijna duizelig geworden van alle bezienswaardigheden en ze waren ook nog in een pastamuseum geweest. Nu zaten ze ontspannen. ‘Is het gisteravond nog gelukt met Aloysius en je We-vibe, Teutje?’, vroeg Ellie nieuwsgierig. Teutje kreeg een rood hoofd. ‘Nou, Ellie. Er is iets geks gebeurd. Ik wist helemaal niet dat zoiets kon gebeuren. Aloysius kreeg het niet voor elkaar. Ik had het ding net ingebracht en hij schoot hem er weer uit. Maar even later begon dat ding uit zichzelf hevig te bewegen en zat meteen bij mijn twee belangrijkste verwenplekjes. Dat kon nooit Aloysius zijn en dat klopte, want die was al offline. Ik begon zowaar in geesten te geloven, maar dan wel een heilige geest, want het was gewoon een wonder, zoals dat ding tekeer ging. Het bezorgde me de mooiste avond sinds zeer lange tijd. Bleek later dat mijn We-vibe gehackt was. Dat kan blijkbaar via de app voor de besturing.’ Ellie keek heel bezorgd naar haar vrienden. ‘Oei, wat erg dat zoiets kan, zeg. Dat wist ik niet. En nu? Dien je een aanklacht in tegen die hacker?’ Teutje wachtte even met haar antwoord en nam een flinke slok van haar wijn. Dan lachte ze. ‘Hoezo aanklacht? Ik wil zo snel mogelijk die hacker leren kennen natuurlijk, muts.’