Sekstherapie in Parijs (slot)

Het eerste deel lees je hier

Het tweede deel lees je hier

De Kreukeltjes, Dick Fallus en Erica Pruimenbloesem hadden dit keer allemaal flink uitgeslapen en Erica was zo slim geweest om bij een supermarkt wat worst te kopen voor het ontbijt. Er werd niet veel gesproken aan tafel, want ze waren allemaal nog een beetje onder de indruk van de show van de vorige avond. Die was in hun hoofden nog bezig.

'Wat staat er vandaag op het programma, Dick?' vroeg Teutje nieuwsgierig toen ze klaar waren met ontbijten. 'Vanavond heb ik een verrassing voor jullie, Teutje. Vanmiddag wilde ik eigenlijk naar het Cimetière du Père-Lachaise. Daar liggen heel veel Franse beroemdheden begraven, zoals Honoré de Balzac, Laurent Fignon, Annie Girardot en Yves Montand, maar ook veel beroemde buitenlanders, zoals Karel Appel en Jim Morrison. Maar ja, dit tripje is ook bedoeld om jullie seksleven weer wat op te krikken en dat zal daar niet echt gebeuren, denk ik.' Teutje viel hem meteen bij. 'Nee, daar heb ik echt geen zin in, Dick. Ik slaap al iedere nacht met een zombie. Maar wat gaan we dan doen?' Ze keek Dick vragend aan. Het leek Dick wel leuk om naar Montmartre te gaan en daar een wandeling te maken door het onbekende Montmartre. Daar zijn de sporen te vinden van veel kunstenaars uit het verleden en je kan er ook de Moulin de la Galette vinden. Daar kwamen vroeger onder andere Van Gogh, Monet en Toulouse Lautrec. Vooral die laatste was interessant, vond Dick. 'Als je weet dat een dwerg vele hoertjes het hoofd op hol heeft gebracht, dan kijk je misschien ook anders tegen Aloysius aan.' Teutje dacht even na en zei dan: 'Ach, misschien is er toch iets blijven groeien bij hem toen de rest stilstond' Daar had ze misschien een punt, dacht Dick.

Een lunch op de Place du Tetre is altijd interessant. Om je heen staan de kunstenaars. Schilders vooral. Voor ze gingen lunchen had Aloysius nog een portrettekening van zich laten maken. Te laat kwam hij erachter dat het om een karikatuurtekening ging. 'Je lijkt zo wel wat op Jozef Luns, met die grote neus van je. Zo zou ik toch nog wat meer aan je hebben in bed dan nu', zei Teutje schalks. Niet veel later probeerde ze met een lang vorkje een slak uit een huisje te halen dat ze met een slakkentang vasthield. Helaas viel dat niet mee en als ze te diep haar vorkje in het huisje stak, viel het huisje steeds tussen het tangetje uit. Dus nam ze het huisje maar tussen haar wijsvinger en duim. 'Eigenlijk logisch dat dit makkelijker gaat', zei ze, 'Ik gebruik ook nooit een tangetje om de naaktslak van Aloysius uit zijn huisje te halen.' De slakken vond ze nergens naar smaken, maar gelukkig zat er kruidenboter op en er waren stokbroodjes met kruidenboter. Na de lunch maakten ze nog een wandeling door Montmartre. Bij de Rue Lepic nummer 54 hield Dick ze even tegen. 'Hier woonden Vincent en Theo van Gogh', zei hij met enige trots in zijn stem. 'Die Vincent ken ik niet, maar dat van Theo vond ik echt heel erg. Zomaar midden op straat afgemaakt.' Teutje schudde meewarig het hoofd. Ze had nog steeds medelijden. Dick schudde ook zijn hoofd, maar om een andere reden.

'Dus hier gaat het dan gebeuren?' vroeg Aloysius aan Dick. 'Dit is de verrassing?' Ze stonden voor een typisch Frans gebouw dat door schijnwerpers een rode gloed op de gevel had. In neonletters stond boven de ingang te lezen: 'Love Hotel'. Dick had voor die avond twee kamers geboekt in het hotel voor twee uurtjes. Maar niet voor hun vieren. 'Kom jij maar met mij mee, Teutje, dan neemt Erica Aloysius mee.' Teutje keek argwanend. 'We gaan toch geen partnerruil doen? Dat ging bij 'Jouw vrouw, mijn vrouw' ook mis toen Emiel Ratelband en Glenn Helder ruilden.' Dick stelde Teutje echter gerust. 'Nee Teutje, wees maar niet bang. Er wordt niet geruild.' Even later betraden ze een suite. Er stond een groot tweepersoonsbed met achter het hoofdeinde een enorme spiegel. De muren waren behangen met schilderijen waarop liefdestaferelen uit de Kamasutra afgebeeld stonden. De suite heette ook Bollywood Kamasutra. Dat was natuurlijk al heel erotisch, maar dat was nog niet alles. Teutjes mond viel open, want op het bed zat Batman. Het was in ieder geval een lekkere slanke kerel in een Batmanpak. 'Ik ga er nu vandoor, Teutje. Batman is ingehuurd om je wat op te warmen voor de hoofdmaaltijd. Je kent het gezegde: uit trek krijgen en thuis eten. Alleen is het nu niet thuis, maar wel van het eigen bordje, zoals je wel zult merken.' En weg was Dick, een stomverbaasde Teutje achterlatend.

Ondertussen was Aloysius in een andere suite terecht gekomen. In die suite stond net zo'n groot tweepersoonsbed als bij Teutje, alleen waren er hier overal spiegels. De suite heette dan ook 'Castle of the mirrors'. En ook hij was niet alleen in de suite nadat Erica weg was. Op het bed zat Mimi. Ze had een strak korset om haar middel, maar haar borsten waren bloot en priemden strak naar voren. Ze had een zeer strak slipje om haar heupen en verder waren er geen kledingstukken en ze knipoogde naar Aloysius. Het opwarmen begon meteen. Mimi stond op, heupwiegde naar Aloysius toe, legde een arm om hem heen en begeleidde hem naar een stoel die naast het bed stond. Aloysius nam plaats op de stoel, Mimi ging achter hem staan en ineens voelde Aloysius twee kussentjes om zijn nek. Of waren het geen kussentjes? In de film Goldeneye kon Famke Janssen een man doden door zijn lichaam af te knellen met haar benen. Mimi zou Aloysius nu kunnen doden door met haar strakke borsten de slagaders in zijn nek dicht te drukken, maar Dick had blijkbaar nog niet betaald, dus ze deed het niet.

Teutje zat inmiddels op het grote bed en had al ontdekt dat Batman Robin ook bij zich had. Hij zat verstopt onder zijn mantel. Er zat alleen nog een gordijntje voor Robin en dat klapte op en neer toen Batman vlak voor haar erotisch begon te dansen. Handen in de nek en hopla, hopla met de billen. Robin kon ieder moment tevoorschijn schieten.

Ondertussen zat Aloysius nog steeds op zijn stoel. Mimi maakt een spagaat voor hem, maar dan andersom. Haar hoofd was op de grond en de benen waren boven. Aloysius hoefde alleen maar het slipje een beetje opzij te schuiven en hij kon zo proeven of er nog wat zout bij moest.

Net op het moment dat Aloysius echt trek kreeg, nam Mimi hem bij de hand en bracht hem naar Bollywood Kamasutra. Batman had Teutje inmiddels van haar kleding ontdaan en op het bed gelegd. Teutje was helemaal klaar voor zijn joker, maar op dat moment kwam Mimi met Aloysius binnen. Ze kleedde Aloysius langzaam en uit en besteedde veel aandacht aan de beslissende onderdelen. Daarna slopen Batman en Mimi zachtjes de deur uit.

'Ik heb echt wel zin nu, Teutje', zei Aloysius hees. De therapie van Dick had blijkbaar geholpen. 'Weet je nog van vroeger? De tijgersprong? Daar heb ik wel zin in, Aloysius', zei Teutje. Aloysius wist het nog. Hij pakte een stoel, zette die bij het voeteneind van het bed en klom erop.

Dick schudde Aloysius de hand. De TGV zou er zo aankomen en dus werd het tijd om afscheid te nemen. Na Aloysius schudde hij ook Teutje de hand. Drie kussen op de wangen ging even niet. 'Zit dat ding om je nek niet te strak, Teutje?' vroeg hij. 'Nee, dat valt gelukkig wel mee, Dick. Ik zal echter nog wel een tijdje fysiotherapie nodig hebben voor mijn rug. Gelukkig hoefden we het bed niet te vergoeden. Ze vonden dat ik gelijk had dat een bed in een liefdeshotel tegen extreme omstandigheden opgewassen moet zijn. We hebben zelfs een flinke vergoeding gekregen als we geen schadeclaim zouden indienen.' Dick knikte begrijpend. 'Dus het is toch waar wat Johan Cruijff zei: dat ieder nadeel zijn voordeel heb.'