Fifty Shades of Grey, de film

'Wat is er aan de hand, Teutje? Je kijkt zo vreemd naar me. Ooit keek je eens zo naar me toen je wakker was geworden uit een natte droom. Was je vanavond weer eens op de bank in slaap gevallen?' Aloysius kwam net thuis van de maandelijkse avond met de postzegelclub en had meteen in de gaten dat er iets met zijn vrouw aan de hand was. Ze lag met één been op de bank en één been op het bijzettafeltje, haar mond hing half open en haar ogen hadden een zaadvragende blik.
'Als je maar geen gekke dingen in je hoofd haalt. Ik heb vanavond al genoeg gelikt. Ik heb wel dertig nieuwe zegels voor mijn album gekocht van Sjaak.'

Teutje draaide haar hoofd in de richting van haar man en zei met hese stem: 'Aloysius. Wij hebben toch een mattenklopper? Kun jij die niet even pakken? Ik sta namelijk al zo lang droog dat er allemaal stof tussen mijn benen zit. Kun jij dat er even tussenuit kloppen door er flink mee op mijn blote kont te slaan?' Aloysius wist niet wat hij hoorde. Al snel bleek echter dat Ali, de vriendin van Teutje, net weg was. Ze hadden samen op de tablet van Ali de trailer van Fifty Shades of Grey zitten kijken. Aloysius voelde de bui al hangen.

'Teutje, doe niet zo achterlijk. Ik las gisteren dat in Glasgow drie vrouwen zijn opgepakt omdat ze tijdens de film een man hadden aangevallen. Die man had gewoon gevraagd of ze stil konden zijn. Dat soort wijven gaat dus naar die kutfilm.'
'Ja, maar zij zijn wel lekker afgevoerd met handboeien om en misschien wel met een politieknuppel geslagen.' Teutje kreeg bijna kippenvel bij die gedachte. Aloysius kreeg eerder een déjà vu.

Na het lezen van het boek had Teutje van alles op haar tepels en clitoris geklemd omdat ze had gelezen dat dit lustopwekkende gevoelens gaf bij het stimuleren van de erogene zones. Ze had haarklemmen om haar tepels geklemd en daartussen een touwtje gespannen omdat ze geen genitale klemmetjes met een ketting ertussenin had. Aloysius mocht dan zachtjes aan het touwtje trekken. Maar toen haar man even naar de wc moest, was hij met zijn voet achter het touwtje blijven haken toen hij uit bed stapte en daarna had Teutje wekenlang met paarse tepels gelopen.

En dan was er nog het probleem met de hete wax geweest. Aloysius herinnerde zich nog haar woorden: 'Ik doe de blinddoek voor en dan moet jij de kaars aansteken en hier en daar wat druppels op mijn naakte lichaam laten vallen. Dat is spannend, want ik weet niet waar ze vallen en voel dan een ineens ergens een lekker soort pijn.' Maar ze had niet alles goed voorbereid want ze wist niet dat je speciale SM kaarsen moest gebruiken omdat de was van die kaarsen minder heet was dan die van gewone kaarsen. In ieder geval wist ze na afloop wel hoe de CIA verdachten van Al-Qaeda martelde.

´Je gaat toch niet weer met die gekkigheid beginnen, Teutje?' Hij wist best dat de invloed van films groot is op het gedrag van de mens. Na het zien van de film Babe wilde iedereen ineens een varkentje in huis, maar na het zien van FSoG zou Teutje waarschijnlijk liever een vleeshaak voor het ophangen van varkensvlees willen hebben.

'Je snapt er niets van, Aloysius. Het zijn fantasieën die gebaseerd zijn op vertrouwen. Ali heeft samen met haar man een groot houten kruis in de slaapkamer. Daaraan zijn vier handboeien bevestigd. Als Ali die omheeft en tegen dat kruis staat, is ze volledig aan Cor overgeleverd. Dat is spannend, Aloyius. Maar Ali weet dat ze Cor kan vertrouwen.'
'Dus eigenlijk was het best lekker voor Jezus met die spijkers door zijn handen en voeten. Het was gewoon BDSM. Alleen had hij waarschijnlijk liever gehad dat Maria Magdalena en Maria van Klopas hem lekker hadden verwend toen hij daar zo hing, want die Romeinen waren juist niet te vertrouwen', merkte Aloysius droogjes op.

De discussie ging nog even verder. Aloysius wist dat je bij Teutje moeilijk dingen uit het hoofd kon praten als ze die er eenmaal in had zitten. Het argument van Aloysius dat al die attributen voor BDSM nogal duur waren, werd meteen door Teutje van tafel geveegd.
'Je kunt die spullen heel makkelijk vervangen door spullen die je in huis hebt, hoor Aloysius. Met een bezemsteel kun je leuke dingen doen als je er een paar schroefogen indraait. Je kunt de billen lekker verwennen met een pollepel of een mattenklopper. Een sjaal of kousen als handboeien. Het hoeft echt niet duur te zijn, Aloysius.' Teutje keek haar man triomfantelijk aan. Daar had hij vast geen antwoord op.

'Nou, Teutje. Ik gebruik toch liever een grote boormachine en daar hoef ik echt niet voor naar de Gamma. Die heb ik gewoon direct bij de hand. Alleen zal ik bij jou wel een betonboor moeten gebruiken.' Aloysius moest zelf lachen om zijn beeldspraak.
Zo ging het nog een tijdje door, maar ineens had Aloysius een goed idee en toen was het ijs snel gebroken, om maar in BDSM-termen te blijven.

'Zitten je boeien niet te strak, Teutje?' Aloysius keek een beetje bezorgd naar zijn vrouw.
'Nee hoor, lieverd. Het is echt geil om zo hulpeloos te zijn. Trouwens, dat latex zombiekostuum staat je erg goed', zei Teutje, 'En het is ook erg toepasselijk op je seksleven', voegde ze er gniffelend aan toe.
'Nou, Teutje', antwoordde Aloysius onverstoorbaar, 'dat leren Catwoman-jurkje en dat masker staan jou ook goed, hoor. Het maakt je wilder dan je bent.' Ze moesten beiden lachen. Het was een goed plan geweest van Aloysius om in BDSM-kostuums naar het carnaval te gaan. Ze hadden bijna meer bekijks gehad dan de praalwagens. En nu waren ze een willekeurig café binnengegaan. Het was er propvol en ze werden meegezogen in een massale polonaise. Plotseling voelde Teutje iets onder haar korte leren rokje. Eerst kreeg ze een harde klap op haar kont en meteen daarna voelde ze een knuppel die haar slipje opzij duwde. Aloysius kon het niet zijn, want die liep naast haar. Ze keek om en keek recht in het grijnzende gezicht van een lekker ding in een latex cowboypak. Hij hoste vlak achter haar. Net op dat moment hoorde ze keihard door de speaker: Komm hol das Lasso raus. Wir spielen Cowboy und Indianer.

De film Fifty Shades of Grey had ze inmiddels gezien tijdens Ladies Night. Ze vond hem tegenvallen. De fantasieën die ze tijdens het lezen van het boek had gehad, had ze gemist in de film. Maar haar carnaval kon niet meer stuk.