FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 29 april 2000

Bescherm uw computer tegen katten

Het computerprogramma ‘Pawsense’ moet ervoor zorgen dat kattenbezitters voortaan met een gerust hart hun toetsenbord even uit het oog kunnen verliezen.
Dankzij het programma kunnen katten vrij over het toetsenbord van de computer heen wandelen zonder dat hierdoor belangrijke informatie verloren gaat of programma’s vastlopen.

‘Pawsense’ herkent de willekeurige toetsaanslagen die ontstaan door de gemiddelde wandelende kat. Hierop blokkeert het programma alle verdere toetsaanslagen en laat het de boodschap “Cat Like Typing Detected” zien .

Voor eigenaren die hun huisdier het vervelende gedrag af willen leren, is het bovendien mogelijk om een geluid naar keuze in te schakelen om de kat mee af te schrikken (een blaffende hond misschien ? ).

Het programma is voor ongeveer zestig gulden via internet te koop.

Meer info vind je op Pawsense

Sekslijnen op kosten van de school

Twee 14-jarige jongens uit Italië hebben de telefoonrekening van hun school iets hoger laten uitvallen dan hij normaal zou zijn. Ze belden voor maar liefst 2700 gulden op aan sekslijnen.

De twee jongens verschaften zich vrijdagavond toegang tot hun school en belde er op hun gemakje met tientallen sekslijnen.

De twee jongens werden zaterdag ontdekt toen personeel van de school schrok van de telefoontikker die een astronomische toename aangaf.

Rotterdamse diergaarde Blijdorp aan de sex

De Rotterdamse diergaarde Blijdorp gaat op de sekstoer .
De dierentuin zal de oudere jeugd - en voor deze keer ook de volwassenen - het een en ander bijleren omtrent de paringstechnieken van de dieren.

Onder de wervelende naam 'KamaZOOtra' - een verwijzing naar het beroemde Indiase standjesboek voor experimenterende liefdespartners - wordt in de diergaarde een speciale wandelroute uitgestippeld langs dieren, die op een opmerkelijke manier de daad uitvoeren.

Zo kan het publiek zich bijvoorbeeld vergapen aan de vleermuizen, die 'het' op hun kop doen. De pantserneushoorns zitten elkaar eerst een lange tijd achterna, alvorens de penetratie plaatsvindt. Tijdens de vrijpartij, die vaak wel langer dan een uur duurt, maakt het neushoornvrouwtje hele aparte fluitende geluiden.
Deze, en anderen seksuele nieuwsfeitjes kun je binnenkort dus bijgeschoold krijgen in de Rotterdamse ZOO.

Ook de over de gehele wereld bekend geworden homoflamingo's zullen niet door de Rotterdamse dierentuin worden overgeslagen. Enkele jaren geleden kwamen twee van deze mannetjesvogels in het nieuws, omdat ze als paar een ei wilden uitbroeden

Tijdens de sekstoer, die op 27 mei begint en de hele zomer duurt, wordt de paringsinformatie gegeven via informatieborden en foto's. Vanwege het onderwerp en de 'moeilijkheidsgraad' kunnen jonge kinderen niet aan de wandelroute deelnemen.

De Blijdorpwoordvoerster denkt overigens niet dat er video's aan te pas zullen komen om bewegende beelden te laten zien. Ook over eventuele live-shows is nog niets bekend. "Dat ligt uiteraard aan de dieren zelf."

Zal wel weer zo'n pay-site worden

Advocaat doodt 5 mensen uit rassenhaat

Vrijdag heeft een Amerikaanse man uit de stad Pittsburgh (in Pennsylvania), vijf mensen gedood in verschillende voorsteden van het metropool.
Eén slachtoffer ligt nog in kritieke toestand in een ziekenhuis. De politie hield de 34-jarige in een kogelvrij vest gehulde dader na een achtervolging aan.
De autoriteiten denken dat de man, zelf een kind van twee Litouwse tandartsen, racistische motieven had.
De vijf slachtoffers waren van Joodse, Chinese, Indiase, Vietnamese en Afrikaanse afkomst.
De dader is advocaat en gespecialiseerd in immigratiezaken.

Het eerste slachtoffer was zijn 63-jarige joodse buurvrouw. De man stak haar huis in de rijke voorstad Mount Lebanon in brand en schoot de vrouw daar dood. Vervolgens doodde de advocaat een 30-jarige Indiër in een levensmiddelenhandel en raakte een 25-jarige man door zijn toedoen levensgevaarlijk gewond. In een Chinees restaurant vermoordde hij de 34-jarige Chinese manager en een 30-jarige Vietnamese leverancier. Aan het eind van zijn helse tocht doodde hij in een karateschool een 22-jarige zwarte man. De man had onderweg ook nog geschoten op twee synagoges, overigens zonder slachtoffers te maken.
Boven de deur van een ervan had hij met een spuitbus het woord 'jood' en twee hakenkruizen geschreven.

Twee maanden geleden werden in dezelfde stad drie mensen doodgeschoten. Een schizofrene man opende toen willekeurig het vuur in twee fast-food restaurants.

Eerste internet-taxi rijdt in Berlijn

Dankzij de The Animated Gif*Friends vond ik op de newssubmit het volgende:

In Berlijn rijdt de eerste taxi met internet van Europa rond. Passagiers kunnen tijdens de rit met een computer aan de slag. Beelden van de taxiritten zijn wereldwijd live op internet te zien. Gisteren liet het eerste bruidspaar zich op de achterbank filmen.

Taxichauffeur Uwe Kuschrank installeerde twee kleine camera's in zijn wagen. Een webcam is naar voren gericht en toont de ritten door de Duitse hoofdstad. De andere camera filmt de passagiers. Als de gasten niet willen, draait Kuschrank de webcam de andere kant op. De chauffeur liet zich inspireren door een internet-taxi in New York: "Ik ben absoluut de eerste in Europa. Duitse media spreken al over de rollende Big Brother-container." (Ook leuk voor in Nederland misschien? Wij Hollanders zijn ook behoorlijk dol op BB, toch?)

Voor internet-verslaafden is in de taxi een laptop aanwezig. Klanten kunnen voor één mark per minuut (f 1,10 p/m) chatten met de bezoekers van de 'Camtaxi-website'. De verbindingen lopen via een mobiele telefoon.

In de afgelopen drie weken bezochten 100.000 surfers de site van de taxichauffeur, dus over aandacht hoeft de man niet te klagen. Ook het aantal èchte klanten groeit. Een Duitse acteur laat zich regelmatig door Kuschrank door de stad rijden om voor de camera een kleine voorstelling te geven.

Wie wil er in die taxi gaan zitten met z'n Fok!-shirt??

[P.S. 't Is hier bij Ted (Bart) momenteel bere-gezellig en de BBQ smaakt prima ]
Laatste reviews en specials
special
Random Pics van de Dag #1273
special
VrijMiBabes #209 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1272
review
Er zit muziek in Doctor Who, al kan het soms wat eentonig zijn
review
Het nieuwe seizoen van Doctor Who gaat van start met een klassieke opener
special
Random Pics van de Dag #1271
©FOK.nl e.a.