It's all about Madonna

We brengen iedere week in Top of Flop allerlei leuke videoclips. Soms zijn dat clips van bekende bands of artiesten en af en toe lees je dan nog wel eens wat van ze. Toch zijn er ook heel veel bandjes die je gaandeweg uit het oog verliest. Ze hebben een keer een leuke clip gemaakt, krijgen veel exposure op het internet, ze doen een paar optredens en vervolgens wordt het akelig stil. De hoogste tijd om weer eens op zoek te gaan de Top of Flops van weleer. De bekende namen, maar ook de onbekende namen... Waar zijn ze mee bezig? Waar spelen ze? Zijn er nog nieuwe video's?

We zullen volgende week overspoeld gaan worden door de publiciteit rondom de release van de nieuwe Madonna CD. "Hard Candy" gaat in Amerika op 29 april in de verkoop. Her Madgesty geeft een dag later in de Roseland Ballroom in New York een daverende releaseparty. De eerste single van deze CD ("4 minutes") werd een paar weken geleden nog door jullie getopt.

Vorige maand waren de meningen van jullie nogal verdeeld over haar laatste single "Touch My Body" maar de echte fans van Mariah Carey komen deze week weer volop aan hun trekken. Mariah geeft morgenochtend op Times Square in New York een mini concert voor "Good Morning America". Ze zingt vijf nummers van haar nieuwste CD E=MC². Voor echte fans is de entree gratis.

In januari wist Joyze een klein topje te scoren met haar debuutsingle "Unpredictable Me". Afgelopen weekend waren de opnames voor de video shoot van haar tweede single 'Impossible'. De opnames waren in België. We zijn reuze benieuwd en wachten met spanning af.

Taylor Hicks is volgend weekend aanwezig bij de paardenraces tijdens de 134ste Kentucky Derby. Taylor zal ook een gokje gaan wagen. Zijn inzet is 5000 dollar en de eventuele winst gaat naar een goed doel. Het is een gokje waarbij de liefdadigheid altijd wint, want als Hicks verliest, betaalt hij de donatie van 5000 dollar gewoon uit eigen zak. Erg genereus. Dat Hicks een topper is, wisten jullie natuurlijk allang.

Tot slot nog het verheugende nieuws dat Jan Smit weer gaat zingen. Op 30 april tijdens het Radio 538 Koninginnedag evenement op het Museumplein in Amsterdam zal de 22-jarige zanger zijn grootste hits ten gehore brengen. Het is voor het eerst sinds zijn stembandoperatie, zijn revalidatie en zijn flop dat Jan ons weer laat genieten van zijn stem.

Op de vrije dagen volgende week zijn er trouwens nog meer 'oude bekenden' die een optreden verzorgen: Silvia Swart (Flop) doet op 29 april mee aan een promotieshow in Stadskanaal en ook op 1 mei tijdens de 7e Noordelijke artiestenshow. Armin van Buuren (Onbeslist) zet Leiden op Koninginnedag op zijn kop tijdens Citymoves – Armin’s Queensday Edition. Syb van der Ploeg (Onbeslist) heeft op diezelfde dag twee gigs. Eerst een optreden op het Museumplein in Amsterdam tijdens het 538 evenement en later op de dag in Wolvega. Zangeres Linsey (Flop) laat op koninginnedag van zich horen op het Oranje feest in Klundert en Jolanda Zoomer (Flop) verzorgt op 29 april tijdens het Oranje Festival in Etten-Leur een 'spetterende show'.

Nog meer nieuws? O, ja, we hebben ook een nieuwe videoclip. Sandi Thom (Flop) prijst op haar website de video aan van haar nieuwe single "The Devil's Beat".

Doet de video het niet meer? Probeer deze link