De Heimat van Hamas (en Jan)

Nu de partij van Jan, Gretta en Anja zoveel stemmen lijkt te krijgen wil ik toch even onder de aandacht brengen waarop het Midden-Oosterse gedachtengoed van Anja, Gretta, Adolf, Yasser en Jan gebaseerd is. Dat Gretta zich kwaad maakt over de 'annexatie' van haar favoriete bistrootjes in OudZuid -waar je niet eens meer Judenfrei je kejjakkie ken slebberen- was al bekend en gerespekteerd, maar dat Jan de ideologische volgelingen van Hitler 'verzetsstrijders' noemt mag toch wel permanent onder de aandacht gebracht worden als de historische linkse blunder die men maar niet wil erkennen.

Ooit gehoord van "de Protocollen van de wijzen van Sion"?

Elke zichzelf respecterende linkse vrijheidsstrijder kent dat vreselijke boekwerk, waarmee de Russen de Joden vervolgden, waarmee Hitler de Joden uitroeide en waarmee de Arabieren proberen -het wil maar niet vlotten want de Joden kregen er onderhand een beetje genoeg van- alweer diezelfde Joden uit te moorden. En let dus goed op; het gaat niet over 'Israel", maar over alle Joden, ze moeten allemaal dood. Vindt de Hamas. Vindt Hezbollah. Vindt een grote groep hier neergestreken moslims die natuurlijk onmogelijk antisemitisch kunnen zijn omdat ze niet blank zijn en weinig opleiding/talenten hebben. Als er Jodenhaat door de Moskee buldert dan komt dat natuurlijk door de warme empathische solidariteit die men voelt voor de arme onderdrukte Palestijnen, die netzoveel recht op Israel hebben als Duitsland op Polen, dus dat zit wel goed.

Het gedachtengoed van Hitler is tijdens WOII bewust geëxporteerd naar Arabië, naar het Moslimbroederschap, via de oom van Yasser Arafat die daarvoor een tijdje in Duitsland is opgeleid. De Protocollen -een volslagen vals boekwerk- worden dankzij die bijscholing in Arabië nog steeds als feit onderwezen, ze zijn te koop in elke boekhandel.

Dat de Joden tegenwoordig een stuk behendiger zijn in zelfverdediging betekent niet automatisch dat diegenen die hen maar niet uitgemoord weten te krijgen het slachtoffer van 'zionistisch imperialisme' zijn. Iemand die daar intrapt en/want zichzelf 'links' noemt kan hopelijk over vijftien jaar lachen om zo'n gigantische blunder. Als Israel tenminste het idiote socialistische gedweep met de genocidegeile ubercollega's heeft weten te overleven.

Zo niet, dan mag men zichzelf medeverantwoordelijk noemen, dus oefen maar alvast op de "ich habe es nicht gewust"-variant die je daarvoor als trouw-nadenkende socialist nodig zult hebben.

Lees dat boekie eens, maar dat heeft wel een 'redpill'uitwerking op je linkse ziel, het toont immers vrij nauwkeurig aan dat zelfs een perfect gewaande ideologie als het Socialisme haar eigen vette blunders kent.

En koestert.

(Jan zou voor straf door strompelkreunende zombieverzetstrijders met ontbonden tomaten bekogeld moeten worden..)