De andere beste vriend

En van de mannenkant hoort hier natuurlijk ook een reactie op te komen. Ik wil nog een ander soort beste vriend beschrijven. Hij lijkt in een hoop manieren op de beste vriend die door On_Air beschreven wordt maar er is nog meer in de wereld dan alleen maar de doorzichtige en bijbedoelingen hebbende man.

De beste vriend zoals het hoort.

Ja ik ben man. Ja ik heb de rollen in de andere stukjes beschreven ook gespeeld. Echter ben ik door een bijzonder persoon ook een echte beste vriend. Tenminste, ik heb zelf een beste vriendin waar ik een beste vriend voor hoop te zijn.

Ik ben oprecht geintresseerd in iemand. Ik ben echt blij om haar te zien omdat ze gewoon er is. De beste vriend die wel ziet dat er een mooi lichaam en een mooi bekkie achter dat vriendlijke gezicht zit. De beste vriend die gewoon naar de tieten kijkt van de vrouw. Echter weet de beste vriend ook dat het mooi is maar dat dat niet hetgene is dat ze bindt.

Er zijn ook mannen die echt geen bijbedoelingen hebben en op een puur platonische manier van een vrouw kunnen houden. Ik geef toe de situatie is extreem zeldzaam en ik heb het ook maar bij één vrouw gehad in mijn leven.

Maar ik heb een beste vriendin die puur dat is.

Mijn beste vriendin

Ik ga voor haar door het vuur. En het enige dat ik nodig heb is een glimlach op haar gezicht en de wetenschap dat ze ergens diep in haar hart wat aan mij heeft.

Ik wil geen sex. Ik wil geen aanzien. Ik wil gewoon de vriendschap.