[Fotoreportage] Miss Pabo 2008

Gisteren organiseerde het erotiek warenhuis Pabo.nl een erotische party in de Outland in Rotterdam, waar men zich de hele nacht kinky kon vermaken.
Hoogtepunt van de avond was de verkiezing van de Miss Pabo Babe 2008, welke gepresenteerd werd door Jennifer de Jong.

De jury werd vertegenwoordigd door: Playboy Fotograaf Rene de Haan, Beckam's ex sletje Rebecca Loos & trendwatcher GŁnther Lammer.
De volgende rij DJ's zorgden voor de beats: Svenno Koemans, DJ S.V.E.N., Alberto V., Mitch B., Da Dominator, Miss Hayes, Eric van Kleef, DJ Jurgen, DJ Josť, Audiophox, DJ G Double-U, Lady Me-Like & Roberto Ferranse.

Naast de entree voor de gewone sterveling en de VIPs, had de Pabo ook voor een Super VIP gezorgd. Dit met toegang tot de glazen koepel van de Outland, gratis drank en lekkere hapjes. Vanuit de VIP ruimte kon je mooi neerkijken op het overige party volk en de shows die er werden gehouden. Wie vanuit de gewone VIP omhoog keek door de glazen vloer, kon dan weer een glimp opvangen van de decadentie in de Super VIP ruimte...Foto's zijn gemaakt door FOK!Fotografen Shark_Bait & M3CABRIO Lees meer en maak zelf een review in het Review & productbeoordelingen subforum