[Fotoreportage] Indian Summer Festival

Afgelopen zaterdag werd in het recreatiegebied Geestmerambacht bij Alkmaar het Indian Summer Festival gehouden. Het festival staat bekend om het brede aanbod van verschillende muziekstijlen waaronder pop, rock, dance en 80's 90's. Meer dan 22,500 mensen zagen artiesten als Leaf, Room Eleven, Pete Philly, Alain Clark, Anouk en de Golden Earring, het festival was dan ook helemaal uitverkocht.

Op het terrein waren zes podia opgesteld. Op ieder podium werd een andere muziekstijl gespeeld; voor ieder wat wils. Deze achtste editie stond vooral in het teken van Nederlandse artiesten. Het Goede Doel trad op en ook Henk Westbroek en Henk Temming brachten enkele klassiekers te gehore. Vooral ‘Ik ben toch zeker Sinterklaas niet' viel goed in de smaak bij het publiek.

Na het optreden van Alain Clark kwam Golden Earring het podium op. Zanger Barry Hay en de rest van de band lieten zien dat ze nog altijd bij de top horen. De Haagse zangeres Anouk sloot de avond en het festival af. FOK!fotograaf Peter Bijkerk was op het Indian Summer Festival en maakte onderstaande foto’s.


Leaf











Room Eleven






Henk Westbroek, Het Goede Doel




Alain Clark






Golden Earring













Anouk