Wedstrijdje winnen? De FOK! kerstverhalen schrijfwedstrijd is terug van weggeweest!

Na een afwezigheid van een aantal jaar, is de FOK! Kerstverhalenwedstrijd dit jaar terug. In tegenstelling tot eerdere edities echter niet in een eigen forum, maar in TTK. Informatie over de eerdere edities, kun je hier terugvinden.

In dit topic kun je alles bespreken dat met de wedstrijd te maken heeft.

Thema
Het thema is dit jaar: ‘Kerst in Quarantaine’. Het thema mag je zo ruim interpreteren als je zelf wilt, zolang het maar wel duidelijk herkenbaar is in het verhaal.

Meedoen
Wil je meedoen aan deze schrijfwedstrijd, dan kun je je verhaal per e-mail sturen naar kerstverhalen@fok.nl. Je mag maximaal twee verhalen insturen, maar kunt maar met één verhaal winnen. Vergeet in je e-mail niet je username op FOK! te vermelden. Je kunt tot en met 16 december je verhaal mailen.

De maximale lengte is 1.500 woorden per verhaal. Verhalen mogen niet eerder gepubliceerd zijn en moeten in het Nederlands zijn geschreven. Vergeet ook niet om een originele titel te bedenken.

Na ontvangst zullen de ingezonden verhalen anoniem in het inzendingentopic worden geplaatst. Iedereen met een account op FOK!, dus ook crew, mag meedoen.

Stemmen
Op 17 december zal een stemtopic worden geopend. Er vindt geen voorselectie plaats, dus er kan gestemd worden op alle inzendingen. Stemmen kan tot en met 23 december.

Op 24 december wordt de uitslag bekendgemaakt.

Winnen!
Uitgeverij De Fontein stelt voor de drie verhalen die de meeste punten krijgen tijdens de stemronde, het boek Let it Snow, geschreven door John Green, Maureen Johnson en Lauren Myracie beschikbaar.

Meedoen? Meld je dan in het topic!