FOK! v1.11 - Nu met nieuwssubmit!

We zijn alweer toe aan update v1.11 van de frontpage. Dit keer is vooral gewerkt aan updates die achter de schermen van invloed zijn, maar ook de user is niet vergeten.

Zo is het weer nu op de desktop verplaatst naar de menubalk. Dit maakt op de indexpagina een stuk ruimte vrij in de rechterkolom, waardoor zaken als de poll zichtbaarder worden omdat ze een flink stuk omhoog schuiven.

De youtube API is geüpdatet naar de v3 versie waardoor bij youtube video's nu weer gewoon de titel zal worden weergegeven in plaats van het 'devicesupport' bericht. Tevens is de wijze van ophalen veranderd, waardoor de info niet langer via javascript wordt opgehaald. Dit heeft een (kleine) snelheidswinst tot gevolg.

Diverse items waren verkeerd uitgelijnd. Dat is nu gefixed.

Bij inloggen moet nu akkoord worden gegaan met de Algemene Voorwaarden. Dit is puur een juridisch iets en verder weinig opzienbarend

Als een user gebanned is krijgt hij daarvan vanaf nu een melding op zijn scherm. Bij nieuw gezette bans zal hierbij een beknopte banreden worden vermeld. Ook is voor de user in kwestie duidelijk tot wanneer de ban loopt en vanaf wanneer de user weer kan en mag posten. Hiermee hopen we meer duidelijkheid te creëren voor de gebande gebruiker.

Verder hebben we de video/foto icoontjes in de middenkolom bij de items verplaatst naar rechts. We horen graag of je dit wel, of juist geen verbetering vindt.

En finally; de nieuwssubmit is terug. Je kunt her en der de 'tip de redactie' linkjes vinden, welke verwijzen naar deze pagina. We zien jullie inbreng graag verschijnen!

De nieuwssubmit
De nieuwssubmit