[prijsvraag] Wonderspons zoekt viezigheid

De hipste, meest geëmancipeerde FOK!-vrouwen en mannen staan sinds kort úrenlang de vettige keuken te boenen, de lang vergeten kattenluikjes af te nemen en die rare vlek die al jaren op het keukenkastje zit aan te vallen. Hell, zelfs de stoerste mannen hebben schortjes om en sponzen in hun handen. Wat is er in godsnaam aan de hand? Zijn we doorgeslagen met de lenteschoonmaak?

Nee, het is de jaarlijkse menselijke drang om het nest op orde te hebben voor de zomer. Zo'n grote schoonmaak heeft natuurlijk geen énkel nut als je er niet mee kan patsen, en er niets voor terug krijgt. Laat ons dus zien wat jíj allemaal kan met wondersponzen, wonderdoekjes en andere magische hulpmiddelen, en win een lifetime voorraad schoonmaakspullen!

Wat moet je doen?
Lijkt me duidelijk: met je schoonmaakspullen aan de slag!. Ligt er bijvoorbeeld al twee jaar een lading kots achter de bank? Laat het ons dan zien!. We zijn op zoek naar de grappigste/schokkendste/idiootst/ontroerendste foto's. Schrijf een kort verslag waarin je jouw kunsten vertoont met behulp van foto's, video's, anekdotes, go nuts! Uit de ingezonden verslagen zal door middel van een stemronde een winnaar gekozen worden, die de moeder der schoonmaakprijzen kan verwachten .

Mail je verslag/foto/whatever naar clumsyclown@fok.nl met als titel 'schoonmaakactie'. Vergeet je username niet te vermelden! Inzenden kan tot maandag 26 mei 20.00 uur, dus jullie hebben flink de tijd.

Ja dat is allemaal leuk en aardig, maar waarvoor ga ik mij het zweet in de bilnaad werken?
Tradepoint, de leveranciers achter de verkoopsite www.locotoko.nl heeft een prijzenpakket samengesteld waarmee de winnaar een flínke poos door kan gaan met het huis spik en span houden.

Het prijzenpakket bestaat uit:
- 30 verpakkingen van 2 Balbo Power Pads, bij ons bekend als wondersponsjes
- 24 verpakkingen van 20 Power Pad Mini's, de handige miniversie van de wonderspons
- Een Quick 'n Brite schoonmaakset
- Balbo Smart Bags, speciale vacuumzakken waarin bijv kleding met behulp van de stofzuiger vacuum verpakt kan worden. 1 x Travel Medium (40x60cm), 2 x Vacuum Large (55x90cm), 2 x Vacuum XL (80x100cm), 1 x Two Ways (60x95cm)