Kick-off nieuwe reeks CHemistry events

Icoon MuziekZaterdag 15 maart is de kick-off van een nieuwe reeks CHemistry events in Nederland, in Paradiso, Amsterdam, en jij kan erbij zijn!

Vanaf de eerste roemruchte zaterdag (in 1995!) was de avond van de Amsterdamse gelijknamige organisator een instant hit. Op deze avonden smolt een divers publiek tot één grote, dansende massa met blije gezichten. Er werd groots uitgepakt met top DJ’s en nieuw upcoming (inter)nationaal talent plus voor die tijd ‘gewaagde’ nieuwe ingrediënten zoals de VJ’s, MC’s, live muzikanten. Na een break van 3 jaar is deze oude bekende van de dancescene terug met vijf events in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en op een festival.

In de Paradiso is een mix van golden oldies en jonge nieuwen te vinden, verdeeld over 3 zalen. Zo zijn Marcello, Isis en Green Velvet te vinden, maar ook de nieuwe CHemistry residents Sven & Tettero alsmede Lupe, Wouter de Moor en Juan Sanchez. Hierdoor wordt in de drie zalen overal een eigen, unieke aparte sound en sfeer gecreëerd, waarmee in zijn totaliteit een heel speciale avond word verwacht.

Lineup: Green Velvet (Chicago, US), Jerome Sydenham (New York, US), Marcello, Benny Rodrigues, Isis, Victor Coral, Wouter de Moor, I-F (Inter-Ference), Lupe, Juan Sanchez, Sven & Tettero, MC MarxMan, VJ Micha Klein

Zoals gezegd, Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het antwoord van onderstaande vraag op te sturen naar clumsy_clown@fok.nl, voor donderdag 13 maart 20.00 uur. Vermeld je username bij je antwoord, en zet 'chemistry' in het onderwerp!



De vraag: In welke club begon het Chemistry event 13 jaar geleden?


Subheader