Wijzigingen in de FP-crew (oktober)

Iedere maand geven we jullie een overzicht van de wijzigingen in de FP-crew. Afgelopen maand waren deze als volgt:

Afscheid
We hebben de afgelopen maand afscheid genomen van nieuwsposter Klingon en reviewer [Efink]. Beide heren waren reeds lange tijd bij de crew en we willen hen hartelijk danken voor hun werk en inzet voor FOK!.

Verwelkomingen
Gelukkig zijn er ook weer heel wat wat nieuwe versterkingen van het FP-team. Zo komen Forum moderators Phoenixx, Robh en Yvonne het FrontPage team versterken bij het modereren van berichten, en hebben we twee nieuwe moderators Janssen en mvt erbij. Van het forum komt tevens Notorious_Roy ons helpen met het schrijven van game reviews, en komt gr8w8 het reviewteam versterken als filmreviewer. mrmiddel is nieuw in het nieuwsposterteam en ChrisJX is overgestapt van moderator naar het nieuwspostersteam. Tenslotte is SunChaser nu officieel columnist. Succes allemaal.

Eindredacteurs
Zoals in dit bericht reeds te lezen was, stoppen Ali Salami en Veerboot met hun functie als eindredacteur. Zij gaan zich allebei weer bezig houden met hun normale taken als crewlid. Lord Dreamer komt hen momenteel vervangen. Nogmaals bedankt voor jullie inzet Ali Salami en Veerboot en veel succes gewenst voor jullie vervanger!