[update] Chatsessie met Florent Luyckx (Radio 3FM)

Enige tijd geleden kon je prominent op de FOK!frontpage een groot geel kuiken vinden. Dit kuiken, voorzien van stoere zonnebril, stond daar in het teken van de FOK! red het 3FM kuiken-actie. Deze was FOK! begonnen naar aanleiding van dit nieuwsbericht.

Tijdens het aanbieden van de petitie, op 5 september, is er met Florent Luyckx, zendercoördinator van Radio 3FM, afgesproken dat er een chatsessie met geinteresseerden zou worden georganiseerd, voor FOK!kers die graag meer willen weten over hemzelf, 3FM en de nieuwe koers van de popzender. Luyckx zal een uur lang iedereen zoveel mogelijk te woord staan, en alle prangende vragen proberen te beantwoorden.

Inmiddels is afgesproken dat het vanavond zover is. Om 7 uur 's avonds zal de sessie plaatsvinden op de FOK!/Tweakers.net IRC server. Als je dit wil bijwonen, dan is het nodig dat je mIRC downloadt en installeert. Voor installatiehulp, zie hier. Wanneer je hier niet zo goed in bent kun je ook via de java-client inloggen. Deze kun je hier vinden. Als je mIRC al geinstalleerd hebt kun je hier rechtstreeks naar de chat gaan: irc://irc.fok.nl/3fm.

Om te kunnen chatten, heb je deze gegevens nodig:

Voor mIRC (of je eigen IRC-client):
server: irc.fok.nl
kanaal: #3fm

Voor de java-client, type in de vakjes het volgende:
Nickname: kies hier zelf een unieke naam
Channel: 3fm
En druk vervolgens op Connect Now!

Hoe gaan we te werk?
Het is onmogelijk om iedereen tegelijk aan het woord te laten. Met een beetje geluk wordt het vanavond lekker druk, en een gesprek is niet te volgen als iedereen alles tegelijk zegt. Daarom zal niemand gerechtigd zijn om direct in de chat te praten. Je kunt je vraag aan de chat operators stellen. Wie dat zijn, zie je bij het binnentreden van de chat in je scherm staan. De operators zullen, wanneer dit een normale vraag is, je de mogelijkheid geven deze zelf te stellen, zodat Florent Luyckx erop kan reageren. We hopen op deze manier iedereen de kans te kunnen geven een of meerdere keren aan het woord te komen.

Samenvattend
Vanavond, 19.00 uur, ben je welkom op irc.fok.nl, in kanaal #3fm. Als je mIRC al geinstalleerd hebt kun je hier rechtstreeks naar de chat gaan: irc://irc.fok.nl/3fm

update 20.15

De chatlog is hier te vinden