Hosafe IP cam met nightvision

3. Bouwkwaliteit

 

Bouwkwaliteit

(Foto: Hosafe)

Zoals te zien op bovenstaande foto's komt de Hosafe 2MB2G in een grijze finish en heeft de camera een blauwe rand. Daarnaast vinden we aan de zijkant een blauwe (iets glimmende) rand. Deze rand had wat mij betreft weggelaten mogen blijven zodat de camera minder opvalt. Mocht je de grijzige kleur niet mooi vinden dan is er ook een witte versie beschikbaar.

Aan de voorkant van de camera vinden we de 36 IR leds, een lichtsensor (rood), een glazen afdekplaatje en de lens. Aan de achterkant van de camera vinden we de aansluitingen. Het gaat om een ethernetaansluiting en een vrij standaard maat barrelplug. Je kan zoals gezegd de camera alleen met een ethernetaansluiting aansluiten omdat deze POE heeft. Maar toch is er ook een aansluiting voor de stroom aanwezig. 

De bouwkwaliteit van de camera ben ik erg over te spreken. Naast dat de camera er prima uit ziet, voelt de camera erg goed aan door het gebruik van metaal. Het mountsysteem is erg stevig en het voelt alsof het allemaal tegen een stootje kan. Daarnaast lijkt de camera goed waterdicht te zijn, een storm en mist later doet hij het nog prima. 

(Foto: RobertNL)