NHL 2005

Ook de trainingen zijn dit keer volledig vernieuwd. Was dit de vorige keer nogal slecht te noemen, dit keer is het in mijn ogen zeer goed in te stellen en speelt de training over het geheel gewoon lekker weg.

<\/center>

Ook is er dit jaar een World Cup Mode aanwezig. De acht internationale teams zijn aanwezig met volledig correcte roosters. Dit is iets wat de diehard hockey fan met open armen zal ontvangen terwijl het voor de leek gewoon een extra toernooitje in het spel is.

<\/center>

Sommige mensen zullen het fenomeen Kampioenen of Afmattertje herinneren uit hun jeugd van de middagen voetbal die je speelde met je vrienden. Hier ging het er wie het eerst scoort met één keeper op doel terwijl je met vijf man rondliep om proberen te scoren op één doel. Deze modus is nu ook te vinden in NHL2005 onder de noemer Free4All mode. Deze modus geeft je de gelegenheid om op één helft van het ijs tegen elkaar proberen te scoren binnen een bepaalde tijd.

<\/center>

Dan is er nog het online geweld. Op zich werkt het opzetten van accounts en het verbinden met de server prima. Er is echter ontzettend veel lag, iets wat ik ook al ondervond bij het spelen van FIFA. Dit is jammer want het ontneemt al mijn speelplezier in het online gamen.