True Detective keert terug met nieuwe trailer voor Night Country

De HBO-serie True Detective, waarin elk seizoen een nieuw verhaal met een nieuwe cast wordt verteld, keert in januari terug met het vierde seizoen, dat de ondertitel Night Country heeft meegekregen.

De cast wordt geleid door Jodie Foster en Kali Reis, die de rechercheurs van dit seizoen spelen. Wanneer de lange en donkere winter aanbreekt in Ennis, Alaska, verdwijnen de acht mannen die het Tsalal Arctic Research Station bedienen spoorloos. Om de zaak op te lossen, moeten rechercheurs Liz Danvers (Foster) en Evangeline Navarro (Reis) de duisternis die ze in zich dragen onder ogen zien en graven in de spookachtige waarheden die verborgen liggen onder het eeuwige ijs.

De nieuwe serie is geschreven, geregisseerd en geproduceerd door Issa López, die hierin het stokje overneemt van Nic Pizzolatto. Andere castleden zijn onder andere Finn Bennett, Fiona Shaw, Christopher Eccleston, Isabella Star LaBlanc en John Hawkes. Op 15 januari is de eerste aflevering te zien bij HBO Max, en wekelijks is er een nieuwe.