FOK!Games zoekt nieuwsschrijvers en reviewers!

De redactie van FOK!Games is naarstig op zoek naar nieuw bloed. Wij zoeken enthousiaste gamers die graag over hun hobby vertellen. Het is dus belangrijk dat je affiniteit hebt met computerspelletjes, ongeacht welk platform, en dat je je bevindingen in fatsoenlijk Nederlands kunt opschrijven. Interesse? Lees dan vooral verder.

Gameontwikkelaars en uitgevers weten FOK! nog altijd met grote regelmaat te vinden. Wij krijgen met grote regelmaat vragen of we aankomende games willen reviewen, nieuwe consoles willen uitproberen, game-evenementen willen bijwonen in zowel binnen als buitenland en showcases willen bijwonen. Het aanbod overstijgt momenteel de crew-bezetting en dat is zonde.

Het is allereerst belangrijk dat je een gamer bent. Of je het met een controller doet, of met een muis, dat maakt niet uit. Daarnaast helpt het als je er ook nog eens leuk over kunnen vertellen, waarbij je mening dan iets verder moet gaan dan "Wow, dat is een vette game, want er zit veel bloed in!".

Wat wordt er van je verwacht? Wij zoeken in eerste instantie nieuwsposters. Dat houdt in dat verwacht wordt dat je met regelmaat nieuwsberichten online zet, bijvoorbeeld over een aankomende release of de onthulling van een vette trailer voor een nieuwe iteratie van je favoriete franchise. Vervolgens is het zo dat we aan het einde van de maand kijken naar bijdragen per redacteur, en op basis daarvan middels een verdeelsysteem de verschillende reviewexemplaren verdelen. Er wordt dan uiteraard ook van je verwacht dat je een uitgebreide review schrijft van het product dat je ontvangen hebt. Let wel, het werk is op vrijwillige basis.

Interesse? Stuur dan een e-mail met een korte motivatie naar games@fok.nl.