Misogynist en vermeend rechtsextremist Andrew Tate opgepakt in RoemeniŰ

Groot voorbeeld voor velen die het niet zo op hebben met feiten, grote loser voor anderen, Andrew Tate is opgepakt voor onder andere mensenhandel. En dat doordat hij met zijn kleine ego het niet na kon laten een zielige poging te doen Greta Thunberg terug te pakken nadat zij hem gigantisch in de zeik had genomen.

Update 17.30 uur: De Roemeense politie heeft laten weten al voor 'de pizzadoos' uit Tate zijn boodschap aan Greta Thunberg achter de verblijfplaats van Tate te zijn gekomen. 

Bij de huiszoekingen in diverse woningen zijn diverse wapens en sommen contant geld aangetroffen. Tate ligt al langere tijd onder vuur. Eerder dit jaar verscheen een artikel in The Independent over Andrew Tate's vermeende banden met extreem rechts.

'Hope not Hate', een mensenrechtenorganisatie, voerde aan dat de 35-jarige zelfverklaarde 'succescoach' routinematig wordt beschuldigd van vrouwenhaat, maar dat zijn banden met extreemrechts veel minder bekend zijn.

Nieuw onderzoek uitgevoerd door de organisatie, waarin wordt opgeroepen tot verwijdering van Tate van sociale mediaplatforms, suggereerde dat het publiek zich minder bewust is van zijn "lange geschiedenis van racistische uitspraken, homofobie en links naar georganiseerd extreemrechts".

In een apart interview uit 2022, onthuld door de instelling, zegt Tate: "Als je naar Tommy Robinson kijkt, doet hij zijn uiterste best om Engeland te beschermen tegen islamisering."

Robinson, wiens echte naam Stephen Lennon is, is een Britse activist die bekend staat om zijn islamofobe en extreemrechtse opvattingen.

"Hij heeft tijd doorgebracht met een reeks figuren uit heel Anglo-Amerikaans extreemrechts, waaronder complottheoretici Paul Joseph Watson en Jack Posobiec", zegt Hope not Hate. “Mike Cernovich bezocht in 2019 ook de gebroeders Tate in Roemenië en beschreef ze als zijn 'vrienden' in zijn podcast.”

Eerdere berichtgeving:

 

Het begon met Tate die wilde pochen met z'n 33 auto's. Daarbij toonde bij een plaatje van een Bugatti en vroeg of Greta zijn andere auto's ook wilde zien. Greta antwoorde dat hij haar kon verlichten via het mailadres 'smalldickenergy@getalife.com'. Dat Tate zo in de zeik werd genomen kon hij natuurlijk niet hebben met zijn egootje, en dus plaatste hij een filmpje.

In dat filmpje was te zien dat hij pizza had besteld. Uiteraard moest hij hierbij nog de oerdomme opmerking maken dat de pizzadozen vooral niet gerecycled moesten worden. De dozen waren van een plaatselijke pizzeria, waarop goed was te zien waar Tate ongeveer moest zitten, en dus kon de politie hem oppakken voor een paar openstaande aanklachten.

Het duurde niet lang voordat Andrew Tate's wikipedialemma geüpdatet werd.

Greta Thunberg verslaat Andrew tate
Greta Thunberg verslaat Andrew tate