FOK! Wat een weer: voorlopig laatste warme dag

weerbanner (Foto: FOK.nl)

De zon schijnt af en toe, maar van het zuiden uit wordt de bewolking dikker en vanochtend valt in het zuiden en westen lokaal wat regen. In de tweede helft van de middag en in de avond trekken buien van zuidwest naar noordoost over het land. In het zuidoosten en uiterste oosten kunnen dat stevige onweersbuien zijn met kans op hagel en windstoten. De maximumtemperatuur ligt tussen 20°C in het noordwesten en lokaal 27°C in het zuidoosten en oosten. De wind is (zuid)oostelijk, zwak tot matig en wordt vanmiddag veranderlijk. Vanavond draait de wind naar het noordwesten en wordt matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig.

Vannacht is het wisselend bewolkt en valt er een enkele bui. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C. De wind is zuidwestelijk en matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig.

Morgen overdag schijnt af en toe de zon en zijn er enkele buien. De middagtemperatuur komt uit op zo’n 17°C. De wind is zuidwestelijk en matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig. (Bron: KNMI)

Stapelwolkjesq (Foto: _Username_)

Prachtig weertje in de Achterhoek, alsof er niets gebeurd was. (Foto: _UserName_ )

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!