FOK! Wat een weer!: weg van terug geweest!

weerbanner (Foto: FOK.nl)

Goeiedag daar!  

Ik ben weer weg van terug geweest! Althans voorlopig. De komende maanden zijn wel verzekerd, want er zit nu een tijdelijke oude harde schijf in, die uiteindelijk ook de geest gaat geven, dus of een nieuwe harde schijf of een nieuwe PC. Daar ben ik nog niet helemaal over uit. In ieder geval, ik ben er weer.  

Zonder vaste PC is voor een paar weken wel te doen, maar functioneel gezien is het wel handig om er één te hebben. Veel dingen kun je op mobiel wel doen, maar is uiteindelijk niet echt prettig. 

Toch heeft het wel zijn voordelen gehad. Ik was vaak buiten te vinden, ben veel gezonder gaan eten en drinken en dat heeft als resultaat gehad dat ik nu ruim 7 kilo kwijt ben geraakt.  

Verder zijn de gebeurtenissen in ons land mij ook niet ontgaan. Ik zeg eerlijk: ik zou nu het liefst ergens diep in de bossen een huisje willen hebben aan een meertje en alleen maar normale en vriendelijke mensen willen tegenkomen. Ik schaam mij momenteel dat ik nu in dit land woon. Als je mij zou vragen om een andere nationaliteit te geven, dan zou ik daar zeker geen 'nee' tegen zeggen. 

Enfin, het weer dan maar. Ook hier valt nauwelijks eer aan te behalen. Dat er vanmorgen een paar buitjes vielen was al bijna een wereld-wonder te noemen. Na het middaguur waren ze dan ook alweer snel verdwenen.

Voor zeker de komende 10 dagen is het recept: Wolkenvelden, af en toe zon en maxima tussen de 12 en 15 graden. Dat is wel afhankelijk van de zon. De minima liggen meestal tussen de 3 en 5 graden. De wind is en blijft gewoon hardnekkig noordelijk, dus thermische hoogstandjes zijn dus niet te verwachten.

Ja, dit gaat de komende tijd best lastig worden om een verhaaltje te bedenken voor het weerbericht. Morgen lukt nog wel, maar daarna? Enfin, dat zien we dan wel weer. 

Gelukkig ben ik in het bezit gekomen van een Keyboard, dus daar ga ik mij ook zeker op richten de komende tijd. Muziek is altijd mijn grootste passie geweest. Het weer staat op plek 2, maar dreigt door het steeds saaiere weer verder te gaan zakken. Goed, we hebben wel een paar mooie momenten gehad, maar de tendens is wel duidelijk. 

Tot morgen, beste luitjes!  

Wolken en beetje zon (Foto: Charged)
In vroegere tijden zou je regen verwachten. Nee dus. (Foto: Charged)

 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Dan kom je 'm vanzelf tegen!