Preregistratie Apex Legends Mobile beschikbaar

Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben aangekondigd dat gamers zich voor Apex Legends Mobile kunnen pre-registreren. Apex Legends Mobile is net als zijn grote broer een Battle Royale.

Spelers die als een van de eersten aan de slag willen met de game kunnen zich pre-registreren door de officiële website te bezoeken. Tijdens de pre-registratieperiode krijgen spelers exclusieve cosmetische items.

Apex Legends Mobile is van begin af aan gemaakt voor mobiele competities met de Legends, vaardigheden en locaties die Apex-fans zo tof vinden, inclusief aangepaste besturing en doordachte optimaliseringen zodat de game ook op mobiele apparaten snel en leuk aanvoelt. Als stand-alone Apex Legends-titel bevat de game geoptimaliseerde UI en besturing die specifiek is ontworpen voor mobiele apparaten, nieuwe maps, gameplay modi en andere unieke content.

Spelers sluiten zich voor een match aan bij twee ander teamleden en gaan het uitvechten tegen verschillende teams in een grote arena. Ze verkennen uitgestrekte gebieden en rusten ze zich uit met een arsenaal aan exotische wapens, terwijl ze unieke vaardigheden van de Legends strategisch inzetten om als laatste squad over te blijven.