Uitslag sc Heerenveen - Feyenoord

Feyenoord gaat goed de winterstop in. De Rotterdammers wonnen vanavond in Heerenveen van de plaatselijke sc met 0-3.

Feyenoord speelde prima met snelheid en diepte in het spel. Til benutte zijn tweede kans van de wedstrijd en zette Feyenoord op voorsprong. De Friezen hadden moeite met het tempo maar kregen toch kansen via Kaib en Halilovic. Feyenoord bleef echter de sterkere ploeg en vlak voor rust was het Senesi die de 0-2 binnen kopte.

Na rust kopte Henk Veerman raak, maar hij stond buitenspel dus ging het doelpunt niet door. Vervolgens was het Linssen die koppend Feyenoord naar 0-3 bracht. De 0-4 van Jahanbaksh ging niet door vanwege buitenspel. Ook in de rest van de wedstrijd kreeg Feyenoord nog kansen maar gescoord werd er niet meer.