Grote gratis update voor Animal Crossing: New Horzions

Nintendo heeft tijdens de Animal Crossings: New Horizons Direct meer informatie vrijgegeven over de grote nieuwe update voor de gelijknamige game, die op 5 november uitkomt.

De grootste toevoegingen zijn The Roost van Brewster, de terugkeer van Kapp'n (Die je naar diverse eilanden weet te leiden) en de terugkeer van Gyroids. Daarnaast wordt onder andere het eiland van Harvey uitgebreid, om ruimte te maken voor een vaste plek voor roterende visitie (denk aan de schoenenwinkel of de kunstwinkel).

Verder komen er nog heel veel extra's, zoals ladder die je permanent tegen cliffs kunt plaatsen, nieuwe kapsels, nieuwe versiermogelijkheden en nieuwe funcitonaliteiten voor diverse apps in de Nookphone. Ook kun je het gedrag van je eilandbewoners beïnvloeden, door ze 's ochtends of juist 's avonds actief te laten zijn.

Tegelijkertijd maakt Nintendo bekend dat dit de laatste grote gratis contentupdate wordt voor Animal Crossing: New Horizons. Wat deze update allemaal precies brengt, kun je hieronder in meer detail bekijken in de Direct zelf.