Uitslag PSV - Cambuur

PSV heeft zonder problemen gewonnen van Cambuur Leeuwarden. In de tweede speelronde van de competitie wonnen de Eindhovenaren met 4-1.

Cambuur kon in het eerste kwartier nog goed meekomen met PSV met enkele mogelijkheden, maar daarna kwam PSV snel op 2-0. Eerst kopte Davy Pröpper raak uit een corner en niet veel later was het 2-0 dankzij Eran Zahavi. Dat was ook de ruststand.

Snel in de tweede helft toonde Noni Madueke zijn klasse. De 19-jarige aanvaller was in de rust erin gekomen en zorgde direct voor de 3-0. Achterin gaf PSV in de tweede helft steeds meer ruimte weg. Michael Breij schoot net naast en in de 66ste minuut was het raak. Alex Bangura stoomde weer eens op aan de linkerkant en verraste Joël Drommel in de korte hoek.

De overwinning kwam nooit in gevaar, maar toch was er even een schrikmoment. Madueke werd hard geraakt bij een tackle en leek even een blessure op te lopen, maar gelukkig voor de PSV-fans kon de behendige aanvaller gelukkig de wedstrijd vervolgen. Uiteindelijk zou het nog 4-1 worden dankzij Olivier Boscagli.