Nieuwe Legend en Ranked Arenas voor Apex Legends

EA en Respawn Entertainment hebben vandaag tijdens EA Play Live onthuld dat Apex Legends: Emergence, de volgende grote update voor de competitieve multiplayer-ervaring, vanaf 3 augustus 2021 beschikbaar is.

De nieuwe Legend Seer, een verkenner, voegt zich bij de andere Legends. In de video krijgen we een indruk van zijn skills en de manier waarop hij een nieuwe manier biedt om tegenstanders op te sporen en op te jagen, zelfs door muren heen.

Ranked Arenas: Emergence is de volgende grote update voor de nieuwe competitieve 3v3-modus van Apex Legends. Ranked Arenas stelt spelers in staat om in het klassement te klimmen en met hun score te pronken (bijvoorbeeld Bronze, Silver, Gold, helemaal tot Predator) terwijl ze zichzelf op de proef stellen tijdens matches tegen andere gelijkwaardige deelnemers via de onderliggende matchmaking-score.

Year 2 van Apex Legends Global Series: EA heeft tevens aangekondigd wat de plannen zijn voor het tweede jaar van de ALGS. In Year 2 stijgt de Base Prize Pool naar 5 miljoen dollar en laat crossplay-competitie ons kennismaken met de Xbox en PlayStation, samen met Pro League- en Challenger Circuit-competities.

Apex Legends: Emergence is vanaf 3 augustus 2021 beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc via Origin en Steam.