Complotimbeciel Micha Kat (58) opgepakt in Noord-Ierland op verzoek Nederland

De voortvluchtige complotdenker Micha Kat (58) is gisteravond in Noord-Ierland opgepakt op verzoek van de Nederlandse autoriteiten, zo bevestigt het Openbaar Ministerie in Den Haag. De omstreden vlogger hangt in Nederland een celstraf van minimaal zes maanden boven het hoofd. Onder meer het RIVM deed aangifte tegen de omstreden publicist, omdat hij al sinds het begin van de coronacrisis een haatcampagne tegen Jaap van Dissel voert. De rechter in Belfast beslist op zaterdag 7 augustus of Kat wordt overgeleverd aan Nederland.

De complotdenker is heilig overtuigd  van pedo-satanische netwerken en verspreidt samen met andere complotdenkers Joost Knevel en Wouter Raatgever veel bizarre complottheorién via hun 'The red pill journal' uitzendingen op social media. Knevel en Raatgever zijn al opgepakt, Kat is woonachtig in Ierland.

Op Telegram beheert Kat de chatgroep 'De Bataafse Republiek' deze kliek heeft bijna 8000 leden. Veel van de deelnemers van deze chatgroep zijn tegen de Coronamaatregelen die de regering voorstelt. Begin juli werd in deze maand een letterlijke jacht geopend op enkele vaccinatie-medewerkers van de GGD. De namen en woonplaatsen werden bet, vergezeld van oproepen als ‘ruim deze moordenaars van de straat’, ‘jagen maar’, ‘laat deze engnek de kerst niet halen’ en ‘alles kan kapot’. GGD GHOR Nederland reageerde ‘met ontzetting’ op deze berichten en deed aangifte van deze bedreigingen.

Kat is nooit in staat gebleken om ook maar één  van zijn idiote beweringen te bewijzen.

Zie ook: 

Complotdenkers moeten stoppen met satanisch-pedofiele verhalen Bodegraven

Complotdenkers organiseren heksenjacht GGD-medewerkers, directie doet aangifte

Begraafplaatsen doelwit van complotdenkers over satanistisch pedo-netwerk