Gameplay van Back 4 Blood onthuld

Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios hebben gisteren een nieuwe Back 4 Blood gameplay-trailer uitgebracht tijdens het digitale event Summer Game Fest Kickoff Live.

Daarbij werd er bevestigd dat de aanstaande Back 4 Blood open bèta zal beginnen met een Early Access-gedeelte van 5 tot 9 augustus voor iedereen die de game pre-ordert. De open bèta zal verdergaan van 12 tot 16 augustus voor alle spelers. Beide delen van de open bèta zullen beschikbaar zijn voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc, met ondersteuning voor crossplay en cross-gen.

Daarnaast zal er een Back 4 Blood E3 2021 PvP-showcase plaatsvinden op 13 juni om 23.00 uur, waarbij je meer te weten komt over het nieuwe PvP (player versus player) speltype in de game.

Back 4 Blood is een co-op first-person zombie-shooter van de makers van de Left 4 Dead-franchise. Het verhaal speelt zich af na een rampzalige uitbraak van de parasitaire Devil Worm, die het grotendeel van de mensheid heeft besmet of gedood. Gehard door gebeurtenissen en vastberaden om te vechten voor de overgebleven mensheid, heeft een groep van apocalyps-veteranen zich verenigd om het op te nemen tegen de besmette zombies en de wereld te redden.

Back 4 Blood zal beschikbaar zijn voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc op 12 oktober 2021. Pre-orders ontvangen toegang tot het Early Access-gedeelte van de open bèta van 5 tot 9 augustus, met daarnaast een extra Fort Hope Elite Weapon Skin Pack.